Pp Gf 50 Materiale Polyester Polypropylen

Farve: efter behov
Certificeringer: ISO, SGS, ROHS, CO, CTI, FTA
Prøve: pp gf 50 materiale polyesterpolypropylen

Produktdetaljer

pp gf 50 materiale polyesterpolypropylen 57

58


pp gf 50 materiale Lang fiber og PP er stærke termoplast, som er nye teknologier og nye produkter, der har gjort gennembrud i de sidste to år. Årsagen til, at den nye teknologi kaldes et nyt produkt, er, fordi dets komplette koncept er at bruge kontinuerlig glasfiber som råmateriale, blandes med speciel matrice og plastik, længden af glasfiber i blandingen er> 10m / m og derefter direkte presseforming (LFT) -D) eller i pellets, som derefter sprøjtestøbes til genstande. Det skal sikres, at længden af glasfiberen i produktet holdes over 10 m / m, og at der opnås tilstrækkelig forbedringseffekt. Ifølge introduktionen har LFT fordoblet slagstyrken for traditionelle korte fiberforstærkede produkter, så den globale efterspørgsel efter LFT stiger med mere end 20%. Dette produkt er bedst egnet til følgende produkter: bilsæde \ sædedele og kofanger, indvendige dele som gearskifter og rattekomponenter, dele under hætten, såsom gear, remskiver og konsoller, sportsudstyr: roedele, ski / skøjteløb / snowboard, der forbinder dele, cykeldele, pistoldele, pumper og håndværk, værktøj og hardware: Dele til havearbejdsredskaber og håndværktøj. pp gf 50 materiale


LFRT-sprøjtestøbte genstande har fremragende krybebestandighed og lav krympning. På grund af PP / LGFs høje styrke og sejhed kan skallvæggen gøres tyndere, kvaliteten reduceres, og den er let at fikse. På nuværende tidspunkt er det meste af det indenlandske batteri støbt med ABS-harpiks (acrylonitrilstyren-butadiencopolymer), men batterikassen til PP / LGF-støbning er ikke kun lavere end ABS-harpiks. Og ydeevnen er også fremragende ABS-harpiks.

(6) pp gf 50 materiale Koaksial cylinderkoblingshjælpedele til lastbiler
Da PA / LGF har en glat overflade, kan den opretholde produktets midtdimension og sikre en jævn rotation af den elastiske bøsning langs den centrale akse. Derfor kan det PA / LGF-sprøjtestøbte produkt med 50% glasfiberindhold erstatte koaksialcylinderkoblingen i trucken. Aluminium støbegods.

3. pp gf 50 materiale

Petrokemisk og kommunikationselektronikindustri
LFRT kan bruges i korrosionsbeskyttende og slidbestandige dele i den petrokemiske industri, platformgitter, filtre, reaktorinternaler og kontakter / tænderkomponenter med høj præcision til kommunikations- og elektronikindustrien. Relæbase / mikrobølgetransformatorspole, rammer / elektriske koblinger, relæer, magnetventilpakker / scannerkomponenter, pp gf 50-materiale osv.

PP LFT-G


Egenskaber sammenligningSammenligning


pp 15 gf material


24

pp LFT-G

22

G_AC4XFE) YB [@ 7FQG9) {E [7

21

20

19

18

17

15

14


Velkommen til engrossalg af høj kvalitet pp gf 50 materiale polyester polypropylen fremstillet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at hente de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: pp gf 50 materiale polyester polypropylen, Kina, fabrik, fabrikanter, leverandører, engros, tilpasset, fremstillet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like