Pp Gf30 polypropylen- og polypropylenkompositter

Farve: efter behov
Certificeringer: ISO, SGS, ROHS, CO, CTI, FTA
Prøve: pp gf30 polypropylen og polypropylen kompositter

Produktdetaljer

pp gf30 polypropylen og polypropylen kompositter

57

58

Dobbeltskrueekstruderingsprocessen, langt glasfiberindhold, polypropylen-podet maleinsyreanhydrid (PP-g-MAH) og harpikskvalitet på glasfiberforstærket polypropylen blev undersøgt ved hjælp af ekstruderingsgranulering med tvillingskrueekstruder. (PP) Effekt af sammensatte egenskaber og mikroskopisk morfologi af glasfiber (GF) / PP / PP-g-MAH.
Resultaterne viser, at de mekaniske egenskaber af kompositterne først øges og derefter falder med forøgelsen af forskydningskraften i skrue-ælteblokken, stigningen i skruehastigheden og forøgelsen af PP-g-MAH-doseringen. Materialesektionen er duktil brud. Jo større smelte-massestrømningshastigheden for matrixharpiksen PP er, jo bedre er de mekaniske egenskaber af kompositten. Når masseforholdet mellem GF / PP / PP-g-MAH / andre tilsætningsstoffer er 50/46/3/1, er kompositets ydelse optimal, hvilket kan imødekomme ydelseskravene i bilens frontend-modul.

PP LFT-G


Egenskaber sammenligningSammenligning


glass fiber reinforced


24

pp LFT-G

22

G_AC4XFE) YB [@ 7FQG9) {E [7

21

20

19

18

17

15

14Velkommen til engrossalg af høj kvalitet pp gf30 polypropylen og polypropylen kompositter fremstillet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at hente de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: pp gf30 polypropylen og polypropylen kompositter, Kina, fabrik, fabrikanter, leverandører, engros, tilpasset, fremstillet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like