PP GF30

Farve: som krævet
Certificeringer: ISO, SGS, ROHS, CO, CTI, FTA Eksempel: 5kg gratis PBT Fabrikken supply MOQ: 1 ton

Produktdetaljer

PP GF30

We can provide free sample of pa66 gf25 plastic material price.png

PP GF30 beskrivelse

På grund af den hurtige udvikling af ejendomsbranchen er indenlandske efterspørgsel efter høj kvalitet PP rør materialer meget store. På nuværende tidspunkt kun 4220 og B8101 af Yanshan petrokemiske kan opfylde kravene i hjemmemarkedet reguleret pipe produktion virksomheder. Den utilstrækkelige del skal afhængige af import. De vigtigste importerede produkter er Nordisk. Kemiske RA130E, BASELLS EP332C, koreansk olieret RP2400, koreanske Hyosung R200P og Sydkoreas LG'S R910.

Selvklæbende limning er kendt for at være særligt velegnet til hærdende kompositter med kontinuerlig fiber forstærkning, som det ikke afbryde fibrene på grund af borede huller. Hyppigt anvendte two‐part klæbemidler kræver ofte længe hærdning gange for den kemiske reaktion. På Institute af Polymer teknologi (LKT), blev en vibration‐assisted hotmelt bonding teknik (vibration sammenføjning) udviklet, som tilbyder kort cyklus gange og repræsenterer en ændring af hotmelt limning, ved hjælp af maskinen teknologi fra vibrationer svejsning. Det er egnet til at deltage i termoplast med hærdende materialer eller hærdeplast benytter en termoplast mellemlægget, ved at udnytte kort cyklus tid og gode lap shear styrke, i forhold til limning med reaktiv klæbemidler.

PP GF30 Vis

 5


Firmaoplysninger

Factory show.jpg

Test udstyr

Testing equitments.jpg

Certificeringer

Certificates

pakning flow

 Package process.jpg

Kunden Vis

 Exhibition show.jpg

Personlige tjenester

 Personal services.jpg

Velkommen til engros-høj kvalitet pp gf30 fremstillet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina, er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær velkommen til at få de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: PP gf30, Kina, fabrik, producenter, leverandører, engros, tilpassede, fremstillet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like