Pp Gf40 polypropylen A termoplast

Farve: efter behov
Certificeringer: ISO, SGS, ROHS, CO, CTI, FTA
Prøve: pp gf40 polypropylen en termoplast

Produktdetaljer

pp gf40 polypropylen en termoplast

57

58

Efterhånden som miljøbeskyttelseskravene bliver strengere, bliver kravene til energiforbrug af biler højere og højere. Energibesparelse og reduktion af emissioner er blevet en vigtig tendens i udviklingen af biler. Den mest åbenlyse foranstaltning er at reducere vægten på bilkroppen, men det kan ikke påvirke den samlede ydelse. . Dette kræver anvendelse af mere og mere højtydende polymerkompositmaterialer til de forskellige dele af bilen for at erstatte de originale metaldele.
Polypropylen (PP) er en slags almindelig plast med en lang række kilder, men dens mekaniske egenskaber kan ikke opfylde kravene i nogle bildele, og det ændres normalt. Det mest almindelige er at skifte det med glasfiber (glasfiber). Køn, modificerede materialer har gode fysiske egenskaber, termiske aldringsegenskaber og mekaniske egenskaber, kan bruges til sprøjtestøbning af bilindustrien, husholdningsapparater og andre komponenter.
På grund af den lave frie energi af PP-overflade kan den ikke kombineres godt med glasfiber. Bindestyrken mellem glasfiber og PP er utilstrækkelig, når ekstrudering blandes, og det kan ikke overføre god kraft, hvilket resulterer i dårlige mekaniske egenskaber, især Slagets ydeevne er langt fra ydeevneindikatorerne i bilens frontend-modul.
Derfor er i glasfiberarmerede PP-materialer sædvanligvis tilføjet kompatibilisator for at forbedre vedhæftningen af glasfiber til PP-underlaget. Maleinsyreanhydrid-podet PP (PP-g-MAH) er en af de mest almindelige og effektive kompatibilisatorer.


PP LFT-G


Egenskaber sammenligningSammenligning


pp gf40


24

pp LFT-G

22

G_AC4XFE) YB [@ 7FQG9) {E [7

21

20

19

18

17

15

14Velkommen til engros den høje kvalitet pp gf40 polypropylen, en termoplast fremstillet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at hente de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: pp gf40 polypropylen en termoplast, Kina, fabrik, fabrikanter, leverandører, engros, tilpasset, fremstillet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like