Pp Gf40 Uv Granulat Pris for bilhåndtag

Farve: efter behov
Certificeringer: ISO, SGS, ROHS, CO, CTI, FTA
Prøve: pp gf40 uv granulatpris for bilhåndtag

Produktdetaljer

pp gf40 uv granulat pris for bilhåndtag

57

58

Plast er blevet brugt i biler i næsten 50 år, hvilket bidrager til bilens vægttab, sikkerhed, energieffektivitet, æstetik, komfort og holdbarhed. den kraftige udvikling i Kinas bilindustrier har fremmet den hurtige udvikling af bilindustrien. Brugen af bilindustrien plast er blevet en vigtig indikator for niveauet for design og fremstilling af biler. Polypropylen er et af de letteste plastikprodukter, pp-formeevne og produktoverfladeglans, men høj krympning, modificerede polypropylenforbindelser udfylder perfekt sine mangler. Modificerede polypropylenforbindelser, som er den mest anvendte plast inden for bilindustrien, som kan have lettere vægt. I fremtiden vil den vigtigste udviklingsretning for polypropylen i bil være lang glasfiberforstærket polypropylen og tre høj og en lav (høj fluiditet, høj modul, høj påvirkning, lav lugt) polypropylen. I dele af bilen er andelen af pp over 50%.


PP LFT-G


Egenskaber sammenligningSammenligning


pp gf40 uv granules price


24

pp LFT-G

pp LGF

22

G_AC4XFE) YB [@ 7FQG9) {E [7

21

20

19

18

17

15

14Velkommen til engros den høje kvalitet pp gf40 uv granulat pris for bilhåndtag lavet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at hente de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: pp gf40 uv granulat pris for bilhåndtag, Kina, fabrik, fabrikanter, leverandører, engros, tilpasset, fremstillet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like