Pp Glasfiber 30 Plastic Pris pr. Kg

Farve: efter behov
Certificeringer: ISO, SGS, ROHS, CO, CTI, FTA
Prøve: pp glasfiber 30 plastpris pr. Kg

Produktdetaljer

pp glasfiber 30 plastpris pr. kg

57

58

Den høje krympning af polypropylen gør det vanskeligt at fremstille dele med høj dimensionel nøjagtighed. Den modificerede polypropylenforbindelse udfylder dette hul perfekt. Polypropylen er en af de største og hurtigst voksende sorter af bilplast på grund af dens lette vægt, lave omkostninger, let genanvendelse og velprøvd modifikationsteknologi. Dørpanelets integrerede modul lavet af LFT-kompositmateriale kan designes direkte som bærermateriale i bilmodulet. LFT-PP producerer ikke signifikant kryb og kreds, selv ved høje temperaturer på 100 til 120 ℃ og lave temperaturer på -50 ℃. Dets vigtigste egenskaber er høj styrke, UV-modstand, langvarig varme aldring og godt produktudseende.


PP LFT-G


Egenskaber sammenligningSammenligning


pp glass fiber 30 plastic price per kg


24

pp LFT-G

pp LGF

22

G_AC4XFE) YB [@ 7FQG9) {E [7

21

20

19

18

17

15

14Velkommen til engros den høje kvalitet pp glasfiber 30 plastpris pr. Kg fremstillet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at hente de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: pp glasfiber 30 plastpris pr. kg, Kina, fabrik, fabrikanter, leverandører, engros, tilpasset, fremstillet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like