Pp Glasfiberhæmmende råvarepris

Farve: efter behov
Certificeringer: ISO, SGS, ROHS, CO, CTI, FTA
Prøve: pp glasfiberhæmmende råvarepris

Produktdetaljer

pp glasfiber flammehæmmende råvarepris

57

58

PP-materiale, også kendt som polypropylen, er en meget bred vifte af materialer, der bruges i hverdagen. Biler, husholdningsapparater og andre daglige fornødenheder har normalt sin skygge. PP-materiale er usædvanligt let, ikke-giftigt, farveløst, lugtfrit, korrosionsbestandigt og fremragende i elasticitet efter deformation. Der er dog visse tab. PP-materialer har også deres egne svagheder. For det første er deres styrke, hårdhed og slagstyrke dårlig. Krympningen efter støbningen er relativt stor, og det er lettere at ældes. Som et generelt materiale er der ikke noget problem, men da ingeniørmateriale er materialer ikke egnede.

Af denne grund er det nært forestående at ændre arten af PP-materialer. Folk har tænkt på forskellige metoder til fremstilling af PP-materialer med højere styrke, og forstærkede PP-fibermaterialer er et af dem. Forstærkede PP-fiberarmerede materialer inkorporerer normalt fibrøse materialer i plasten for at øge styrken af plastmaterialet. Glasfiber er det vigtigste armerende materiale. Det forstærkede PP-fibermateriale tilsat glasfiber har højere varmemodstand, stærkere styrke og signifikant forbedret stivhed og slagfasthed. På grund af den høje styrke af glasfiberen forbedres trækstyrken, trykstyrken og bøjningsstyrken af den PP-forstærkede fiber også. Derfor kan det forstærkede PP-fiberarmerede materiale endelig bruges som ingeniørplastik i mange lejligheder, såsom ventilatorblader, varmelegemer, pumpehjulspumper, lampeskærme, elektriske ovne og varmelegemer osv.

56


112
24

PP FRV0

22

G_AC4XFE) YB [@ 7FQG9) {E [7

21

20

19

18

17

15

14


Velkommen til engros den høje kvalitet pp glasfiber flammehæmmende råvarepris lavet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at hente de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: pp glasfiber flammehæmmende råvarepris, Kina, fabrik, fabrikanter, leverandører, engros, tilpasset, fremstillet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like