Pp Granulater til maske N 95 Smeltblæst råmateriale

Farve: efter behov
Certificeringer: ISO, SGS, ROHS, CO, CTI, FTA
Prøve: 5 kg gratis pp-granuler til maske
Fabriks levering

Produktdetaljer

pp granuler til maske

pp granules for mask

PP 1500 Specifikationsdata

J008
J021
J051
J081
MFR
800±100
1200±100
1500±100
1800±100
Ask PPM, ≤
200
200
200
170
Vandindhold
0.2
0.2
0.2
0.2
Ansøgning
pp granules for mask application
pakning
pp granules for mask
Factory Show
pp granules for mask

Fordi de vigtigste faktorer, der påvirker styrken af ​​pp-granulaterne til ikke-vævet stof maske, er fiberens tykkelse, fiberbanens ensartethed og konsolideringsbetingelserne. Derfor harharpiksstrømningshastigheden en vis indflydelse på styrken af ​​det ikke-vævede stof, men påvirkningen er ikke for stor.


Den normale spændingsforskel, der genereres, når smelten strømmer i kapillærporerne, får de orienterede molekyler til at have en tendens til at kvælde ved udløbet. Denne hævelseseffekt afhænger af størrelsen af ​​kapillærporerne, især poreforholdets størrelsesforhold (L / D), hvilket falder, når (L / D) -værdien stiger, og den gennemsnitlige forskydningshastighedsgradient af porerne falder; Når smeltetemperaturen falder, aftager afslapningseffekten, og den viskøse dæmpning øges, hvilket får ekstruderingskvældningseffekten til at blive betydelig. Polypropylen' s bløde molekylære kædestruktur gør det umuligt at ignorere denne eksportudvidelse under forarbejdning. Dette er en faktor, der skal tages i betragtning, når man designer afstanden mellem hullerne i spindedrevet og spindelets billedformat.


2: Spinnbarhed af polypropylen pp-granuler til maske


Spinnbarhed er et vigtigt anvendelsesegenskab, der måler vanskeligheden ved at spinde høje polymer pp-granuler til maskeråmaterialer til fine fibre. Det henviser til den kontinuerlige strømning af smelter, der danner en bestemt fysiske og mekaniske egenskaber, efter at smelten er skubbet ud fra spinderetskarakteristika. Egenskaberne relateret til spindeligheden af ​​polymerråmaterialer er hovedsageligt opdelt i to kategorier: fysiske egenskaber og kemiske egenskaber.


De fysiske egenskaber af pp-granuler til maskeråstoffer henviser hovedsageligt til smeltepunkt, blødgøringspunkt, glasovergangstemperatur, forskydningsviskositet, trækviskositet, krystallinitet, fugtighedsindhold, urenhedsindhold osv.

Velkommen til engrossalg af høje kvalitet pp-granuler til maske n 95 smelteblæst råmateriale fremstillet i Kina fra vores fabrik. Som en af ​​de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at hente de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: pp granulater til maske n 95 smelteblæst råmateriale, Kina, fabrik, fabrikanter, leverandører, engros, tilpasset, fremstillet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like