Pp Granuler Fremstilling af Gf polypropylen til ventilator til bilmotor

Farve: efter behov
Certificeringer: ISO, SGS, ROHS, CO, CTI, FTA
Prøve: pp-granuler, der fremstiller gf polypropylen til ventilator i bilmotoren

Produktdetaljer

pp granuler, der fremstiller gf polypropylen til ventilator i bilmotoren

57

58

Materialer til køling af motorkølere skal have høj stivhed, høj sejhed, varmemodstand og god formbarhed. Materialet er forstærket nylon eller modificeret polypropylen. Da polypropylen (PP) er halvdelen af prisen på nylon, bruger de fleste fans modificerede PP-materialer. Ud over PP's fremragende kemiske resistens og elektriske isoleringsegenskaber har den glasfiberarmerede PP i høj grad forbedret dens styrke, hårdhed, stivhed og varmebestandighed. Det er vidt brugt som et generelt termoplastisk forstærket kompositmateriale. Store PP-harpiksfabrikanter har kommercielle modificerede PP-automobilventilatormaterialer.


PP LFT-G


Egenskaber sammenligningSammenligning


white melting polypropylene gf50 price per kg


24

pp LFT-G

pp LGF

22

G_AC4XFE) YB [@ 7FQG9) {E [7

21

20

19

18

17

15

14Velkommen til engrossalg af højkvalitets pp-granuler, der fremstiller gf polypropylen til ventilator i bilmotor fremstillet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at hente de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: pp granuler fremstiller gf polypropylen til ventilator i bilen, Kina, fabrik, fabrikanter, leverandører, engros, tilpasset, fremstillet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like