PP-granuler Smelteblæst stof MFI 1500


● Askeindhold <0 03 (krævet til smelteblæsede råmaterialer, høj strømningshastighed, god bearbejdelighed, snæver molekylvægtfordeling, lav spindeløsningstemperatur, lav viskositet, lav elasticitet; spændingsspænding falder, spinnbarhed forbedres, fiber kan øges strækbarhed, isotaktisk indeks så højt som 97% eller mere, høj trækmodul og trækstyrke, der er befordrende for spindebehandling. 03="" (krævet="" til="" smelteblæsede="" råmaterialer,="" høj="" strømningshastighed,="" god="" bearbejdelighed,="" snæver="" molekylvægtfordeling,="" lav="" spindeløsningstemperatur,="" lav="" viskositet,="" lav="" elasticitet;="" spændingsspænding="" falder,="" spinnbarhed="" forbedres,="" fiber="" kan="" øges="" strækbarhed,="" isotaktisk="" indeks="" så="" højt="" som="" 97%="" eller="" mere,="" høj="" trækmodul="" og="" trækstyrke,="" der="" er="" befordrende="" for="">

Produktdetaljer

PP-granuler Smelteblæst stof MFI 1500

PP Granules Melt Blown Fabric MFI 1500 contact information of Linda Xie from Julier(Xiamen) Technology Co.,Ltd

● De nuværende udfordringer på hygiejnemarkedet og det høje niveau for forbrugernes efterspørgsel har fremmet hele værdikæden for hygiejnepartnere for at fremskynde deres udviklingsprogrammer og implementeringen af ​​meget innovative løsninger.

● Som en strategisk leverandør af nye materielle løsninger på markedet er vi forpligtet til løbende at forbedre kvalitet og ydeevne standarder, sikre langsigtet pålidelighed og etablere værdifulde relationer for at drage fordel af fælles vækstmuligheder og yde betydelige bidrag til vores kunders succes .

Product Description

PP Granules Melt Blown Fabric MFI 1500

PP-granuler Smelteblæst stof MFI 1500

PP Granules er et innovativt nyt polypropylen (PP) harpiksprodukt, der er designet til at give ikke-vævede stoffer med smelteblæste fiberforstærkede egenskaber.PP-granulater kan betjene en lang række potentielle slutanvendelser i personlige hygiejneapplikationer og andre markedssegmenter.

PP-granuler kan give fremragende behandlingsydelse til smelteblæste fibre og har en høj grad af strækbarhed, spinnbarhed og ensartethed. Det endelige ikke-vævede stof er udviklet til at kombinere høje barriereegenskaber og absorptionsevne med åndbarhed til at danne en tynd, let, højtydende bane, der forbedrer pasform og reducerer materialeforbruget.


Product packing

JULIER PACKAGE

JULIER CBM

JULIER DELIVERY TIME

QQ图片20200311164300

JULIER PRODUCTION LINES

JULIER CERTIFICATIONS

JULIER CERTICICATIONS

JULIER CUSTMER SHOWS

Velkommen til engrossalg af højkvalitets pp-granuler smelteblæst stof mfi 1500 fremstillet i Kina fra vores fabrik. Som en af ​​de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at hente de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: pp granuler smelter blæst stof mfi 1500, Kina, fabrik, fabrikanter, leverandører, engros, tilpasset, fremstillet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like