PP Granulat Smeltet forurenet leverandør Stof MFI1200


●Askeindhold≤0,03 (kræves for smelteblæste råvarer, højflowrate, god procesdygtighed, smal molekylvægtfordeling, lav roterende opløsningstemperatur, lav viskositet, lav elasticitet; spindingspænding falder, spinnabilitet forbedres, fiber kan øges strækbarhed, isotaktisk indeks så højt som 97% eller mere, høj trækstyrke og trækstyrke, der bidrager til spinding.

Produktdetaljer

PP Granulat Smeltet forurenet leverandør Stof MFI120

PP Granules Meltblown supplier Fabric MFI1200 contact information of Linda Xie from Julier(Xiamen) Technology Co.,Ltd

● Prøveudtagning udført af vores kunders nonwoven stof producent med succes understreget dette innovative nye materiale, som er ideel til brug i en række potentielle slutprodukter såsom bleer, sanitære servietter og andre hygiejne applikationer. Ud over enkelt materialer og komposit nonwovens, kan det også bruges som base harpiks til farve masterbatches.

● JULIER har en omfattende PP produktportefølje og kan levere løsninger til flere brancher såsom bilindustrien, emballage, sundhedspleje, husholdningsapparater og byggeri ved siden af personlig hygiejne. Vi specialiserer os i at levere polymer produktporteføljer til disse globale markedssegmenter af disse markedssegmenter, designet til at opfylde behovene hos industrien kunder.

● Forbruget af masker over hele landet er steget betydeligt, og der er mangel på beskyttelsesudstyr. Smeltede stoffer er afgørende som råvarer til kirurgiske masker og N95 masker. Mængden af smeltetblodt klud er meget højere end almindelige masker. På nuværende tidspunkt er de mest mangelvarende på markedet og den største prisstigning smeltedeblode ikke-vævede stoffer.

electret masterbatch from Linda Xie JULIER

Hvad er electret masterbatch
For medicinske masker, electret smeltetblodt klud med electret masterbatch og electret høj spænding elektrisk behandling, er dette lag den centrale del, først efter at electret behandling en masse afgift på smeltetblode klud er også opladet 0,3 Micron ikke-fedtet små partikler har en stærk adsorption effekt, som normalt skal være større end 95%. Dette kan kun afprøves af professionelle instrumenter. Nogle producenter bruger også to lag af smelte-blæst klud efter 25-28 gram electret behandling. Opnå effekten af 50-60 gram electret smeltetblods klud.

Electret delte et ud af alt henviser til et dielektrisk materiale, der har til opgave at lagre i lang tid for at frigive negative ioner. Den lagrede opladning kan være en unipolar ægte ladning (rumladning) injiceres udefra, eller det kan dannes ved den ordnede orientering af dipoler i en polar dielektrisk Dipole afgift, eller begge typer af afgift.

Product Description

PP Granules Meltblown supplier Fabric MFI1200

PP Granulat Smeltet forurenet leverandør Stof MFI1200

PP Granulat Smeltet forurenet leverandør Fabric MFI1200 kan levere fremragende forarbejdning ydeevne til smelte-blæst fibre, og har en høj grad af strækbarhed, spinnabilitet og ensartethed. Det endelige ikke-vævede stof er udviklet til at kombinere høje barriereegenskaber og sugeevne med åndbarhed for at danne et tyndt, let, højtydende web, der forbedrer pasformen og reducerer materialeforbruget.


Product packing

JULIER PACKAGE

JULIER CBM

JULIER DELIVERY TIME

QQ图片20200311164300

JULIER PRODUCTION LINES

JULIER CERTIFICATIONS

JULIER CERTICICATIONS

JULIER CUSTMER SHOWS

Velkommen til engros den høje kvalitet pp granulat smeltedeblode leverandør stof mfi1200 lavet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær fri til at få de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: pp granulat smelterdrevet leverandør stof mfi1200, Kina, fabrik, producenter, leverandører, engros, tilpasset, lavet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like