Pp Long Glass Fiber 40 50 Black til bildele

Farve: efter behov
Certificeringer: ISO, SGS, ROHS, CO, CTI, FTA
Prøve: Pp lang glasfiber 40 50 sort til bildele

Produktdetaljer

Pp lang glasfiber 40 50 sort til bildele

57

58
Som bærermateriale til bilmoduler har udviklingen af lang glasfiberarmeret polypropylen gjort det muligt ikke kun at bruge det i Mazda-køretøjer. For nylig er hoveddørsmodulet i den nye Ford Fiesta-model også med succes udviklet af Owens Coring Automobile Company. Dørmodulet integrerer forskellige funktionelle komponenter såsom dørlåse, dørglashejsere, højttalere, tyverisikringsaggregater osv. Det anvendte bæremateriale er langt glas. Fiberforstærket polypropylenmateriale. I processen med at udvikle dørmodulet har nogle eksperter foretaget en dybdegående undersøgelse af ydeevnen af langt glasfiberarmeret polypropylenmateriale til sprøjtestøbning, især materialets krybemodstand. Resultaterne viser, at langt glas Fiberarmerede polypropylenmaterialer ikke producerer betydelig krybning, selv når de udsættes for høje temperaturer på 100 ° C og har bedre krybe modstand end kort glasarmeret polypropylen.
Langglasforstærket polypropylenmateriale deformeres ikke under høje temperaturer og langvarige lave belastningsforhold, hvilket kan gøre, at dets produkter har god dimensionel stabilitet, hvilket kan opnås ud fra størrelsesmåleresultaterne for hoveddørsmodulet i den nye Ford Fiesta model. Bekræftet. I øjeblikket, når modulariseringen af bildele i stigende grad tiltrækker folks opmærksomhed og flere og flere anvendelser, vil lang glasfiberarmeret polypropylen uden tvivl blive et ideelt modulbærermateriale. Af denne grund er det forudsagt, at LGFPP-materiale bliver GMT. Materialer bruges som et alternativ til bilmodulanvendelser.
Forskellige fiberforstærkede termoplastiske kompositter baseret på polypropylenharpiks, hvad enten GMT, SR-PP eller LGFPP, har nogle fælles træk: De har lav densitet og let vægt sammenlignet med metalmaterialer. Det har egenskaberne ved høj specifik styrke, korrosionsbestandighed og let formning. Sammenlignet med termohærdende kompositmaterialer SMC og håndlimet FRP har de kendetegnene for kort støbecyklus, god slaghårdhed og genanvendelighed. Specielt karakteristika ved vedvarende anvendelse gør, at disse materialer har bredere anvendelsesmuligheder i nutidens stadig strengere miljøbeskyttelseskrav.

56


Properties ComparingComparing
24

PP FRV0

22

G_AC4XFE) YB [@ 7FQG9) {E [7

21

20

19

18

17

15

14


Velkommen til engros den høje kvalitet pp lange glasfiber 40 50 sort til bildele fremstillet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at hente de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: pp lange glasfiber 40 50 sort til bildele, Kina, fabrik, fabrikanter, leverandører, engros, tilpasset, fremstillet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like