PP Mfi 1000 Leverandør til PP Smeltet maske


●Askeindhold≤0,03 (kræves for smelteblæste råvarer, højflowrate, god procesdygtighed, smal molekylvægtfordeling, lav roterende opløsningstemperatur, lav viskositet, lav elasticitet; spindingspænding falder, spinnabilitet forbedres, fiber kan øges strækbarhed, isotaktisk indeks så højt som 97% eller mere, høj trækstyrke og trækstyrke, der bidrager til spinding.

Produktdetaljer

PP mfi 1000 leverandør til PP smeltet maske

PP mfi 1000 supplier for PP meltblown maskcontact information of Linda Xie from Julier(Xiamen) Technology Co.,Ltd

● De nuværende udfordringer på hygiejnemarkedet og den store efterspørgsel på forbrugerområdet har fremmet hele værdikæden af hygiejnepartnere for at fremskynde deres udviklingsprogrammer og implementeringen af meget innovative løsninger.

● Som strategisk leverandør af nye materialeløsninger på markedet er vi forpligtet til løbende at forbedre kvalitets- og præstationsstandarder, sikre langsigtet pålidelighed og etablere værdifulde relationer for at drage fordel af fælles vækstmuligheder og yde betydelige bidrag til vores kunders succes.

Product Description

PP mfi 1000 supplier for PP meltblown mask

PP mfi 1000 leverandør til PP smeltet maske

PP mfi 1000 er et innovativt nyt polypropylenprodukt (PP), som er designet til at give ikke-vævede stoffer med smelteblæste fiberforstærkede egenskaber. PP JP1000 kan tjene en bred vifte af potentielle endelige anvendelser i personlig hygiejne applikationer og andre markedssegmenter.

PP mfi 1000 kan give fremragende forarbejdningsydelse for smelteblæste fibre, og har en høj grad af strækbarhed, spinnabilitet og ensartethed. Det endelige ikke-vævede stof er udviklet til at kombinere høje barriereegenskaber og sugeevne med åndbarhed for at danne et tyndt, let, højtydende web, der forbedrer pasformen og reducerer materialeforbruget.


Product packing

JULIER PACKAGE

JULIER CBM

JULIER DELIVERY TIME

QQ图片20200311164300

JULIER PRODUCTION LINES

JULIER CERTIFICATIONS

JULIER CERTICICATIONS

JULIER CUSTMER SHOWS

Velkommen til engros den høje kvalitet pp mfi 1000 leverandør til pp smeltet maske lavet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær fri til at få de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: pp mfi 1000 leverandør til pp smeltet maske, Kina, fabrik, producenter, leverandører, engros, tilpasset, lavet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like