Pp pr. Kg råvarepris for kasse

Farve: efter behov
Certificeringer: ISO, SGS, ROHS, CO, CTI, FTA
Prøve: pp pr. Kg råvarepris for kasse

Produktdetaljer

pp pr. kg råvarepris for kasse

57

58
Plastvægstykkelsen skal være ensartet for at undgå mangel på lim og skarpe hjørner for at forhindre spændingskoncentration.
Polypropylen inkluderer også copolymerer af propylen og en lille mængde ethylen. PP-pellets er naturlige farver, cylindriske partikler, og partiklerne er glatte. Størrelsen på partiklerne er 2 mm ~ 5 mm i enhver retning, lugtfri, ikke-giftig og fri for mekaniske urenheder. Dette produkt bruger propylen med høj renhed som det vigtigste råmateriale, ethylen som comonomer og højaktivitetskatalysator til fremstilling af polypropylenpulver ved gasfasereaktion ved 62 ° C til 80 ° C og under 4,0 MPa og derefter tørret, blandet, ekstrudering , granulering, sigtning, homogenisering i polypropylengranuler. Med en densitet på 0,90 g / cm3 til 0,91 g / cm3 er det den letteste af den generelle plast. Polypropylenharpiksen har fremragende mekaniske egenskaber og varmebestandighed, og brugstemperaturen varierer fra -30 ° C til 140 ° C. På samme tid har den fremragende elektriske isoleringsegenskaber og kemiske stabilitet, næsten ingen vandabsorption og interagerer ikke med de fleste kemikalier. Dette produkt er korrosionsbestandigt, trækstyrke 30MPa, styrke, stivhed og gennemsigtighed er bedre end polyethylen; ulempen er dårlig modstand mod lav temperaturpåvirkning, let at alder, men kan overvindes ved ændring og tilsætning af antioxidanter. Ætsende med ætsende svovlsyre, røg salpetersyre, chromsyreopløsning, halogen, benzen, carbon tetrachlorid, chloroform osv. Det kan bruges som teknikplast, egnet til fremstilling af tv-apparater, radiohus, elektriske isoleringsmaterialer, korrosionsrør , plader, lagertanke osv. Det bruges også til at fremstille fladgarn, fiber, emballagefilm osv.

56


3366
24

PP FRV0

22

G_AC4XFE) YB [@ 7FQG9) {E [7

21

20

19

18

17

15

14


Velkommen til engros den høje kvalitet pp pr. Kg råvarepris for kasse fremstillet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at hente de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: pp pr. kg råvarepris for kasse, Kina, fabrik, fabrikanter, leverandører, engros, tilpasset, fremstillet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like