Pp Polypropylen Homopolymer Pp 30 Gf

Farve: efter behov
Certificeringer: ISO, SGS, ROHS, CO, CTI, FTA
Prøve: polypropylencopolymerfarve, s. 30 gf

Produktdetaljer

polypropylencopolymerfarve pp. 30 gf

57

58

polypropylenhomopolymer

karakter: Injektion
Polypropylen (s. 30 GF) -harpiksen bruges som matrix, og glasfiberen (s. 30 GF) bruges som forstærkningsmateriale. Den lange glasfiber (LGFpp 30 GF) forstærket PP-sammensat PP-LGF fremstilles gennem et specielt imprægneringsapparat. Virkningerne af GF-indhold, smeltestrømningshastighed for PP-harpiks og overfladepolært middel (HT-17) på de mekaniske egenskaber og bindingsegenskaber af kompositterne blev undersøgt. Resultaterne viser, at de mekaniske egenskaber af kompositterne stiger med stigningen i GF-indhold, og jo bedre fluiditeten af matrixharpiksen er, desto bedre er de mekaniske egenskaber af kompositterne. Tilsætningen af overfladepolære midler kan i høj grad forbedre kompositters bindingsegenskaber. Når massefraktionen er 3%, er overfladespændingen for kompositten med 40% LGF massefraktion 48 mN / m, produktets forskydningsstyrke er 1,65 kJ / m2, og formen for grænsefladefejl er 80% kolloid kohæsiv svigt. Ydeevnen opfylder kravene til den fulde plast bagklap.


Lange glasfiberarmerede polypropylenkompositter (LFT-pp 30 GF) blev fremstillet ved smelteimpregneringsproces. Fiberglasindholdet blev undersøgt ved test af mekaniske egenskaber, differentiel scanningskalorimetri, termogravimetrisk analyse og scanningselektronmikroskopi (SEM). Indvirkning på LFT – PP-ydelse. Resultaterne viser, at når glasfibermassefraktionen er 50%, er de mekaniske egenskaber for kompositten de bedste, når trækstyrken 158,7 MPa, hvilket er 5,7 gange så meget som for ren PP; den hakede slagstyrke er 52,6 kJ / m2, hvilket er 10,7 gange dets rene PP.

PP gf30

Det centrale område af glasfiber har den længste tilbageholdelseslængde, den bedste orientering og de bedste mekaniske egenskaber. Glasfiberens nærmeste port har den korteste fastholdelseslængde og den dårligste ydelse; jo større orienteringsvinkel for prøven sammenlignet med strømningsretningen, jo dårligere er de mekaniske egenskaber og trækstyrken i lodret retning er kun 52% af trækstyrken i den parallelle retning.PP gf30


PP LFT-G


Egenskaber sammenligningSammenligning


pp 15 gf material


24

pp LFT-G

22

G_AC4XFE) YB [@ 7FQG9) {E [7

21

20

19

18

17

15

14Velkommen til engros den høje kvalitet pp polypropylen homopolymer pp 30 gf fremstillet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at hente de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: pp polypropylen homopolymer pp 30 gf, Kina, fabrik, fabrikanter, leverandører, engros, tilpasset, fremstillet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like