PP-råmateriale til smeltet klud

Farve: efter behov
Certificeringer: ISO, SGS, ROHS, CO, CTI, FTA
Prøve: 5 kg gratis polypropylenpris pr. Kg
Fabriks levering

Produktdetaljer

polypropylenpris pr. kg

Specifikke data

J008
J021
J051
J081
MFR
800±100
1200±100
1500±100
1800±100
Ask PPM, ≤
200
200
200
170
Vandindhold
0.2
0.2
0.2
0.2

polypropylenpris pr. kgFUNKTIONER

Medicinske ikke-vævede kvaliteter giver fremragende barriereegenskaber, bomuldslignende stofpræstation og god pasform til omkostningseffektive anvendelser til engangsbrug
Leat Time
0010010 lt; 5 tons
Cirka 5 arbejdsdage
0010010 lt; 20 tons
Ca. 7-10 arbejdsdage
0010010 lt; 40 tons
Cirka 15 arbejdsdage
Ansøgning
pakning
Factory Show
Fabriksbillede


--- 7 produktionslinjer

--- 3000 m 2 facotry-område
--- 600-800 ton pr. Måned
--- 16 års historie
--- SGS (UL V0, ROHS, REACH, FDA)

Vi leverer polypropylenpris pr. Kg til tekstilproduktion.

Polypropylen (PP) er en halvkrystallinsk termoplast. Det har høj slagfasthed, stærke mekaniske egenskaber og modstand mod forskellige organiske opløsningsmidler og syre-basiskorrosion. Det er vidt brugt i industrien og er et af de almindelige polymermaterialer. Australske mønter er også lavet af polypropylen.

polypropylenpris pr. kgIkke-vævede stoffer kan opdeles i følgende typer:

Hud-kerne type:polypropylenpris pr. kgkan få det ikke-vævede stof til at føles blødt og kan gøres til koncentriske, excentriske og uregelmæssige produkter. Generelt anvendes billige materialer som kernen, og den dyre polymer med særlige eller krævede egenskaber er det ydre lag. F.eks. Er kernen polypropylen, og det ydre lag er nylon for at gøre fiberen hygroskopisk; kernen er polypropylen, og det ydre lag er lavt til binding af smeltepunkt-polyethylen eller modificeret polypropylen, modificeret polyester osv. For ledende fibre af carbon sort er den ledende kerne indpakket inde.


Side ved side-type:polypropylenpris pr. kgkan gøre det ikke-vævede stof med god elasticitet. Det er normalt lavet af to forskellige polymerer eller den samme type polymer med forskellig viskositet. Side-ved-side-to-komponentfiber kan fremstilles ved hjælp af forskellige polymerer 0010010 # 39; forskellig varmekrympning. Spiralkrympede fibre. For eksempel har 3 M udviklet et ikke-vævet stof af smelteblæste PET / PP-bikomponentfibre. På grund af den forskellige krympning danner det en spiralkrymp, der gør, at det ikke-vævede stof har fremragende elasticitet.


Tiptype: Dette er en forbindelse af en anden polymerpolypropylenpris pr. kgi den trilobale type, kan krydstypen og tiptypen, såsom antistatisk, fugtledende, ledende fiber, kombineres med en ledende polymer på toppen, der både kan lede fugt og ledning, Antistatisk og spare mængden af ​​ledende polymer.


Micro-denier-type: orange kronbladformede, stripformede afskalningskomponenter kan også bruges, kan også være ø-type komponenter. To inkompatible polymerer skrælpes for at fremstille ultrafine fiberbaner eller endda nanofiberbaner, såsom den opdelte bikomponentfiber, der er udviklet af Kimberly-Clark, som er lavet af to inkompatible polymerer. Når komponentfibrene er i varmt vand i mindre end et sekund, kan de to polymerer skrælles helt af for at fremstille en ultra-fin fiberbane. Ø-typen er nødt til at opløse havet for at få en fin ø-fiberbane.

Service efter service
1. Bekræft modtagelse

2. Pakningsgaranti
Hvis emballagen er beskadiget af vores pakkevej, der påvirker den endelige brug, udgiver vi den igen.
3. Kvalitet 0010010 nbsp; garanti 0010010 nbsp;
Hvis der er et kvalitetsproblem, leverer vi kompensation eller genudstedelse eller refusionstjenester efter behov.
4. Teknisk support
Som dit krav


Velkommen til engros den høje kvalitet pp råmateriale til smelteblæst klud fremstillet i Kina fra vores fabrik. Som en af ​​de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at hente de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: pp råmateriale til smeltet stof, Kina, fabrik, fabrikanter, leverandører, engros, tilpasset, fremstillet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like