Pp talkumspulver Polypropylenpellet Pris

Farve: efter behov
Certificeringer: ISO, SGS, ROHS, CO, CTI, FTA
Prøve: pp talkumpulver polypropylenpellets pris

Produktdetaljer

pp talkum pulver polypropylen pellet pris

57

58

Talkpulverfyldt modificeret pp-plastikfunktioner:

Tilsætningen af talkum kan ændre forskellige egenskaber ved plast, såsom formkrympning, overfladehårdhed, bøjningsmodul, trækstyrke, slagstyrke, termisk deformationstemperatur, støbeproces og produktdimensionel stabilitet;

Selvom letvægt i biler ikke er et nyt udtryk, er den blevet nævnt mere og mere ofte i de sidste to år. Det centrale punkt i dag er anvendelsen af talkum i bilmodificerede materialer.

1. Effekt af talkum på egenskaberne ved polypropylenmodificerede materialer til biler:

Talkpulver har indflydelse på træk- og bøjningsegenskaber af polypropylenmodificerede materialer til lampeskærme til biler. Når mængden af talkumspulver øges, øges bøjningsmodulet af det modificerede materiale gradvist. Når indholdet når ca. 30%, aftager trækstyrken for det modificerede materiale, og produktets stivhed øges meget. .

2. Effekt af talkumspulver på varmeforvrængningstemperatur og formkrympning af polypropylenpolypropylenmodificerede materialer:

Når mængden af talkumspulver stiger, stiger også det modificerede materiales varmeforvrængningstemperatur gradvist. Fordi tilsætning af talkum øger materialets stivhed i høj grad; mens stivheden øges, øges varmemodstanden tilsvarende, så varmeforvrængningstemperaturen gradvist øges.

Virkningen af mængden af talkumspulver på varmeforvrængningstemperaturen og krympning af det modificerede materiale viser, at virkningen af talkumspulver på krympningen af det modificerede materiale er åbenlyst. Med stigningen i mængden af talkumspulver formindskes formpressekrympningen af det modificerede materiale.

3. Tilsætningen af talkumspulver påvirker påvirkningen sejhed af polypropylen-modificerede materialer:

Når talkumindholdet når 30%, falder slagets sejhed for det polypropylenmodificerede materiale, når slagets sejhed topper.

Efter at polypropylen er fyldt med en bestemt mængde talkum, forbedres træk-, bøjnings- og slagegenskaber, hvilket kompenserer for nogle mangler i selve de mekaniske egenskaber af polypropylen og giver en meget god anvendelse til udfyldning af modificeret polypropylen i bilindustrien industri. Stor fordel.

56


31
24

增韧PP

22

G_AC4XFE) YB [@ 7FQG9) {E [7

21

20

19

18

17

15

14


Velkommen til engros den høje kvalitet pp talkum pulver polypropylen pellet pris lavet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at hente de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: pp talkum pulver polypropylen pellet pris, Kina, fabrik, fabrikanter, leverandører, engros, tilpasset, fremstillet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like