Virgin Natural Pp Glasfiberforstærket Pp

Farve: efter behov
Certificeringer: ISO, SGS, ROHS, CO, CTI, FTA Prøve: 5 kg gratis PBT Fabriksforsyning MOQ: 1 ton

Produktdetaljer

Virgin naturlig pp glasfiberforstærket pp

We can provide free sample of pa66 gf25 plastic material price.png

PP-beskrivelse

På grund af den hurtige udvikling af ejendomssektoren er den indenlandske efterspørgsel efter høje kvalitet PP-rørmaterialer meget stor. På nuværende tidspunkt kan kun 4220 og B8101 fra Yanshan Petrochemical opfylde kravene fra indenlandske regulerede rørproduktionsvirksomheder. Den utilstrækkelige del er nødt til at stole på import. De vigtigste importerede produkter er nordiske. Kemisk RA130E, BASELL' s EP332C, koreansk olieret RP2400, koreansk Hyosung' s R200P og Sydkorea' s LG' s R910.

Klæbebinding er kendt for at være særligt velegnet til termohærdende kompositter med kontinuerlig fiberarmering, da det ikke afbryder fibrene på grund af borede huller. De ofte anvendte to-delt klæbemidler kræver ofte lange hærdningstider for den kemiske reaktion. På Institute of Polymer Technology (LKT) blev der udviklet en vibrationsassisteret hotsmeltebindingsteknik (vibrationsforbindelse), der tilbyder korte cyklustider og repræsenterer en ændring af hot melt smeltning ved hjælp af maskinteknologien fra vibrationssvejsning. Det er velegnet at sammenføje termoplast med termohærdende materialer eller termohærd ved anvendelse af et termoplastisk mellemlag ved at drage fordel af kort cyklustid og god skødstyrke i skødet sammenlignet med limning med reaktive klæbemidler.

PP-show

5


Virksomhedsoplysninger

Factory show.jpg

Testudstyr

Testing equitments.jpg

Certificeringer

Certificates

pakningsstrøm

Package process.jpg

Kundeshow

Exhibition show.jpg

Personlige tjenester

Personal services.jpg

Velkommen til engros den høje kvalitet jomfru naturlige pp glasfiberforstærket pp fremstillet i Kina fra vores fabrik. Som en af ​​de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at hente de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: jomfru naturlige pp glasfiberforstærket pp, Kina, fabrik, fabrikanter, leverandører, engros, tilpasset, fremstillet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like