Virgin Pp Granulat Polyproplene 1200 1500


● Særlige materialer til smelte-blæst ikke-vævede stoffer har stabil omfattende ydeevne, stabil høj fluiditet, lavt kulstofindhold, miljøbeskyttelse, smal molekylvægt fordeling, lavt askeindhold, ingen andre produktrester, fremragende spinning ydeevne og andre fremragende egenskaber, der anvendes i medicinsk maske klud materiale

Produktdetaljer

jomfru pp granulat polyproplen 1200 1500

contact information of Linda Xie from Julier(Xiamen) Technology Co.,Ltd

●smelte-blæst lag M, primært for at isolere dråber, partikler, syretåge, mikroorganismer og så videre. Kemisk resistens: Polypropylen er et kemisk passivt stof med god modstandsdygtighed over for kemiske angreb, og produkter påvirkes ikke af korrosion. Antibakterielle egenskab: Produktet er vand-fjernelse, ikke mugne, og kan isolere erosion af bakterier og insekter i væsken.

Product Description

virgin pp granules polyproplene 1200 1500

Smelteblæste stof er lavet med PP MFR 1500

● den smelte-blæst nonwovens fremstillet afJULIER har bedre adsorption effekt på virus
Vores materialer til smelteblæste ikke-vævede produkter har bestået test af kvalificerede tredjepartsinspektionsorganer

MFR: 1500, 1200.1800

Har en ensartet fiber web, en glat skærm, ingen flydende eller brudte ledninger, og kontinuerlige filamenter til at opfylde kravene i medicinske forsyninger.
● Ikke-giftige og ikke-ritating, og ikke irritererhuden;
● Antibakterielle og anti-kemiske midler: Polypropylen er et kemisk inert stof, ikke orm, og kan isolere erosion af bakterier;antibakterielle, alkaliske korrosion, og færdige produkter påvirker ikke styrken på grund af erosion

Hvorfor vælge os?

Julier Technology Co, Ltd blev etableret i 2003, som har over 17 års erfaring med forskning, udvikling og fremstilling af modificeret plast.
JULIER er pioner inden for modificeret plast. Vi har anerkendelse af berømte mærke kunder over hele verden. Vores virksomhed har over 3000 kvm moderne fabriksområde.
Vores produkter ejer mange patenter og kvalitetssystem certificeringer som IS09001, SGS. Stærk produktionskapacitet, professionelt R&D-team, ejer moderne avancerede produktionslinjer, der eksporteres til over 100 lande.
Vores virksomhed deltog k show 2019.

Julier (XIamen) Technology Co, Ltd, beliggende på Xiamen, en smuk by i Kina, som er kendt som havet haven. Vores virksomhed fokuserer primært på forskning, produktion og salg af modificeret plast. Produkterne anvendes hovedsageligt til plastforarbejdningsindustrien, såsom plastindsprøjtning, plast ekstrudering og så videre. De hovedsageligt kunder i vores virksomhed er blandt de områder af elektronik, biler, husholdningsapparater, daglige fornødenheder og så videre. De hovedsageligt plastprodukter i vores virksomhed er plast modificerede partikler, såsom PA6, PA66, PBT, PC + ABS legering, ABS, PC og så videre. Hertil kommer, i henhold til kundernes varierede krav,vi kan levere den service af at tilføje fiber, inflaming retardering, hærdning, styrkelse og farvematchning forarbejdning, tilpasse den bedste omkostningseffektive og miljø-beskyttende engineering plast. Julier(XIamen) Technology Co, Ltd, som er baseret på sin solide styrke, rimelig pris og fremragende service, har etableret langsigtede samarbejdsrelationer med en række virksomheder. Vi hilser alle samfundslag til at komme på besøg, undersøge vores virksomhed og forhandle forretningen med os!

Product packing

JULIER PACKAGE

JULIER CBM

JULIER DELIVERY TIME

QQ图片20200311164300

JULIER PRODUCTION LINES

JULIER CERTIFICATIONS

JULIER CERTICICATIONS

JULIER CUSTMER SHOWS

Velkommen til engros den høje kvalitet jomfru pp granulat polyproplen 1200 1500 fremstillet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær fri til at få de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: virgin pp granulat polyproplen 1200 1500, Kina, fabrik, producenter, leverandører, engros, tilpasset, lavet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like