Acetal homopolymer POM plast råmateriale

Farve: efter behov
Certificeringer: ISO, SGS, ROHS, CO, CTI, FTA
Prøve: 5 kg fri acetal homopolymer
Fabriks levering

Produktdetaljer

acetal homopolymer

Vi kan tilbyde gratis prøve af pa66 gf25 plastmateriale price.png

acetal homopolymer Beskrivelse


Kontakt frit af:
E-mail: sale4@juliertech.com
Telefon & WhatsApp & Skype: +86 139 5009 5582

acetal homopolymer Paraformaldehyd er et fast formaldehyd med et højt formaldehydindhold. Det er i form af faste partikler og er let at opbevare og transportere. Det kan omdannes til formaldehyddamp ved højere temperatur, hvilket let kan erstatte formaldehyd med høj koncentration for at deltage i forskellige reaktioner, hvilket er gavnligt for kemisk syntese såsom kemisk industri, farmaceutiske og andre industrielle felter, især i syntesen, der kræver anvendelse af vandfrit formaldehyd som råmateriale, flere anvendelser. De vigtigste aspekter er som følger: (1) pesticider: syntetisk acetochlor, butachlor og glyphosat; (2) acetal homopolymer til belægning: syntetisk high-end bilmaling; (3) harpikser: syntetisk urinstof-formaldehydharpiks, phenolharpiks, polyacetalharpikser, melaminharpikser, ionbytterharpikser og forskellige klæbemidler; (4) papirfremstilling: syntetisk papirforstærkninger; (5) støberi: sandfjernende filmfrigørelsesmidler, syntetiske støbeklæbemidler; (6) akvakultur: fumigation Dampdesinfektionsmiddel. (7) Organiske råmaterialer: brugt til fremstilling af pentaerythritol, trimethylolpropan, glycerol, acrylsyre, methylacrylat, methacrylsyre, N-hydroxymethacrylamid-acetal-homopolymer, alkylphenol, methylvinylketon og lignende. (8) Andre: medicin og desinfektion.

Når du har brug for god hårdhed, billig og ikke har krav til temperatur, er valget af acetal homopolymer POM et meget makrovalg. I det faktiske valg skal du overveje flere spørgsmål, ikke bare vælge et materiale. Ellers er det respektløst for dig.

acetal homopolymer Product Show

acetal homopolymer

Tilpasset farve

acetal homopolymer color

Virksomhedsoplysninger

acetal homopolymer Factory show JULIER.jpg

Testudstyr af acetal homopolymer

acetal homopolymer Testing equitments JULIER.jpg

Certificeringer

acetal homopolymer Certificates JULIER

pakningsstrøm

acetal homopolymer Package process JULIER.jpg

Kundeshow

acetal homopolymer Exhibition show JULIER.jpg

Personlige tjenester

acetal homopolymer Personal services JULIER.jpg

Velkommen til engrossalg af høj kvalitet acetal homopolymer pom plast råmateriale fremstillet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at hente de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: acetal homopolymer pom plast råmateriale, Kina, fabrik, fabrikanter, leverandører, engros, tilpasset, fremstillet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like