Bedste pris for POM-brugt meget

Typiske applikationer til sprøjtestøbning til POM inkluderer højtydende tekniske komponenter såsom tandhjul, fastgørelseselementer, værktøjsholdere, låse og mere. Dette materiale er vidt brugt i bilindustrien og forbrugerelektronikindustrien.

Produktdetaljer

We can provide free sample of  pbt gf30 for electrical connector.png

Produkt beskrivelse

kontakt måde :

Sally

mail: maggie@juliertech.com

Skype& whatsApp& wechat& Tlf: +8618350527739


Generel ydeevne


polyformaldehyd er en slags hårdt og kompakt materiale med glat og blank overflade, lysegul eller hvid, og den tyndvæggede del er gennemskinnelig. Forbrændingskarakteristikken er let at brænde, og den fortsætter med at brænde efter at have forladt ilden. Den øverste ende af flammen er gul, og den nedre ende er blå, hvilket forårsager smeltning og dryp. Det har en stærk skarp lugt af formaldehyd og fiskeagtig lugt. POM er et hvidt pulver, generelt uigennemsigtigt, med god farveegenskab, egenvægt på 1,41-1,43 g / cm3, formkrympning på 1,2-3,0%, støbningstemperatur på 170-200 ℃ og tørringsbetingelser på 80-90 ℃ i 2 timer. Den langsigtede varmemodstand af POM er ikke høj, men den kan nå 160 ℃ på kort sigt. Den kortvarige varmebestandighed af homopolymer POM er højere end den for copolymerisation POM med mere end 10 ℃, men den langsigtede varmebestandige copolymerisation POM er højere med ca. 10 ℃ end homopolymer POM. Det kan bruges i lang tid i temperaturområdet - 40 ℃ ~ 100 ℃. POM er let at nedbryde ved 240 ℃. Der er irriterende og ætsende gasser under nedbrydning, så matrisen skal være lavet af korrosionsbestandige materialer.


(1) POM er en krystallinsk plast med en densitet på 1,42 g / cm3. Det har en god stålegenskab, ofte kendt som saigang.


(2) Det har fremragende egenskaber såsom træthed modstand, krybe modstand, slidstyrke, varmemodstand og slagfasthed.


(3) POM er ikke let at absorbere fugt, vandabsorptionshastigheden er 0,22-0,25%, størrelsesstabiliteten er god i fugtigt miljø, krympningsgraden er 2,1% (større), størrelsen er vanskelig at kontrollere under sprøjtestøbning, den termiske deformationstemperatur er 172 ℃, der er to slags POM, ydeevnen er forskellig (temperaturmodstanden for POM er bedre).


公司简介Produktshow

4

Produktegenskaber

POM GF.png

Virksomhedsoplysninger

production flow.png

Certificeringer

Certificates.png

Test af aktier

Testing equitments.jpg

pakningsstrøm

Package process.jpg

Kundeshow

Customers show.png


Velkommen til engrossalg af den bedste pris af høj kvalitet på pom-udbredte produkter fremstillet i Kina fra vores fabrik. Som en af ​​de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at hente de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: bedste pris på pom-udbredte, Kina, fabrik, fabrikanter, leverandører, engros, tilpasset, fremstillet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like