Delrin Acetal Harpiks POM Slidbestandigt til fastgørelse

Farve: efter behov
Certificeringer: ISO, SGS, ROHS, CO, CTI, FTA
Prøve: 5 kg fri delrinacetalharpiks
Fabriks levering

Produktdetaljer

delrin-acetalharpiks

Vi kan tilbyde gratis prøve af pa66 gf25 plastmateriale price.png

delrin acetal harpiks Beskrivelse


Kontakt frit af:
E-mail: sale4@juliertech.com
Telefon & WhatsApp & Skype: +86 139 5009 5582

Hvis dit delrin-acetalharpiksprodukt er påkrævet at komme i kontakt med vand, f.eks. Vandtankdækslet på bilen. PA66 bør vælges, fordi POM ikke er resistent over for hydrolyse


harpikser: syntetisk urinstof-formaldehydharpiks, phenolharpiks, polyacetalharpikser, melaminharpikser, ionbytterharpikser og forskellige klæbemidler


For at fremstille delrinacetalharpiks co-formaldehyd, skal vi først omdanne formaldehyd til trioxan (især 1,3,5-trioxan, også kendt som paraformaldehyd).

Ydeevnen er især overlegen, så den bruges hovedsageligt i industrielle maskiner, bilindustrien, elektriske og elektroniske, rørfittings og kunstvanding osv. Kinas pom-marked er vokset hurtigt.


delrin acetal harpiks Under virkning af ultraviolette stråler i lang tid reduceres de mekaniske egenskaber, og overfladen pulveriseres og krakkes.

delrin-acetalharpiks kan anvendes ved opretholdelse af høj temperatur. Den dielektriske styrke af POM er relateret til tykkelsen, som er 82,7 kV / mm ved en tykkelse på 0,127 mm og 23,6 kV / mm ved en tykkelse på 1,88 mm.

delrin acetal harpiks Product Show

delrin acetal resin

Tilpasset farve

delrin acetal resin color

Virksomhedsoplysninger

delrin acetal resin Factory show JULIER.jpg

Testudstyr af delrin-acetalharpiks

delrin acetal resin Testing equitments JULIER.jpg

Certificeringer

delrin acetal resin Certificates JULIER

pakningsstrøm

delrin acetal resin Package process JULIER.jpg

Kundeshow

delrin acetal resin Exhibition show JULIER.jpg

Personlige tjenester

delrin acetal resin Personal services JULIER.jpg

Velkommen til engros den høje kvalitet delrin acetal harpiks slidbestandig til fastgørelse fremstillet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at hente de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: delrin acetal harpiks pom slidbestandig til fastener, Kina, fabrik, fabrikanter, leverandører, engros, tilpasset, fremstillet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like