Materiale Delrin Elastomer Toughening POM

Farve: efter behov
Certificeringer: ISO, SGS, ROHS, CO, CTI, FTA
Prøve: 5 kg frit materiale delrin
Fabriks levering

Produktdetaljer

materiel delrin

Vi kan tilbyde gratis prøve af pa66 gf25 plastmateriale price.png

materiale delrin Beskrivelse


Kontakt frit af:
E-mail: sale4@juliertech.com
Telefon & WhatsApp & Skype: +86 139 5009 5582

Elastomerhærdningsmateriale delrin er den traditionelle metode til hærdning. På grund af den lave modulus af gummi eller termoplastisk elastomerer er delrin og let at bøje, som et stresskoncentrationssystem i en plastmatrix, induceres forskydningsudbyttet og sølvkornning af matrixen, hvilket fremmer sprød og duktil transformation af matrixen og forbedrer materialets sejhed. De vigtigste faktorer, der påvirker hærdningseffekten, inkluderer størrelsen på gummipartikler (elastomer), afstanden mellem tilstødende partikler og grænsefladebindende kraft mellem partikler og matrixen. Almindeligt anvendte er termoplastisk polyurethan (PUR2T), ethylen / propylen / dien-copolymer (almindeligvis kendt som EPDM, EPDM), nitrilgummi (NBR), silikongummi osv.


(Forbedret vejrbarhed af delox af polyoxymethylenmateriale)

Tilsætning af antioxidanter og lysstabilisatorer til materiale delrin kan forbedre vejrbestandigheden af materiale delrin POM.

Som svar på manglerne ved materiale delrin POM, der er tilbøjelige til at bleges og revner, når de udsættes for ultraviolette stråler, har nogle videnskabelige forskningsinstitutioner udviklet vejrbestandige sorter for at imødekomme kravene til biler til indvendigt og udvendigt dekorationsmateriale.

material delrin Produktshow

material delrin

Virksomhedsoplysninger

material delrin Factory show JULIER.jpg

Testudstyr af materiale delrin

material delrin Testing equitments JULIER.jpg

Certificeringer

material delrin Certificates JULIER

pakningsstrøm

material delrin Package process JULIER.jpg

Kundeshow

material delrin Exhibition show JULIER.jpg

Personlige tjenester

material delrin Personal services JULIER.jpg

Velkommen til engros det høje kvalitet materiale delrin elastomer hærdning pom fremstillet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at hente de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: materiale delrin elastomer hærdning pom, Kina, fabrik, fabrikanter, leverandører, engros, tilpasset, fremstillet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like