Plastmateriale Pom Virgin til 3d-udskrivning

Farve: efter behov
Certificeringer: ISO, SGS, ROHS, CO, CTI, FTA
Prøve: 5 kg frit plastmateriale pom
Fabriks levering

Produktdetaljer

plastmateriale pom

Vi kan tilbyde gratis prøve af pa66 gf25 plastmateriale price.png

plastmateriale pom Beskrivelse


Kontakt frit af:
E-mail: sale4@juliertech.com
Telefon & WhatsApp & Skype: +86 139 5009 5582

plastmasse bruges til glidning og rullning af mekaniske dele med strenge krav til smøreevne, slidstyrke, stivhed og dimensionstabilitet.

På dette tidspunkt begynder formaldehyd at polymerisere under anionkatalyse og blokeres derefter af eddikesyreanhydrid til opnåelse af stabilt homopolyformaldehyd.

Organiske råmaterialer plastmateriale: anvendt til fremstilling af pentaerythritol, trimethylolpropan, glycerol, acrylsyre, methylacrylat, methacrylsyre, N-hydroxymethacrylamid, alkylphenol, methylvinylketon og lignende.

Når du har brug for god hårdhed, billig og ikke har krav til temperatur, er valget et meget makrovalg. I det faktiske valg skal du overveje flere spørgsmål, ikke bare vælge et materiale. Ellers er det respektløst for dig.

plastmateriale pom er ikke modstandsdygtig over for stærke syrer og oxidanter og har en vis stabilitet over for ensartede og svage syrer. Det har god opløsningsmiddelbestandighed, kan modstå kulbrinter, alkoholer, aldehyder, ethere, benzin, smøreolier og svage baser og kan opretholde en betydelig kemisk stabilitet ved høje temperaturer. Lav vandabsorption og god dimensionel stabilitet.

Vejrbestandigheden for POM plastmateriale pom er ikke god. Under virkning af ultraviolette stråler i lang tid reduceres de mekaniske egenskaber, og overfladen pulveriseres og krakkes.

POM har god elektrisk isolering og påvirkes næppe af temperatur og fugtighed; det dielektriske konstant og det dielektriske tab ændrer sig lidt over et bredt område af temperatur, fugtighed og frekvens; lysbue-modstanden er fremragende, og den kan bruges ved opretholdelse af høj temperatur. Den dielektriske styrke af POM er relateret til tykkelsen, som er 82,7 kV / mm ved en tykkelse på 0,127 mm og 23,6 kV / mm ved en tykkelse på 1,88 mm.

plastmateriale pom Product Show

plastic material pom

Tilpasset farve

plastic material pom color

Virksomhedsoplysninger

plastic material pom Factory show JULIER.jpg

Testudstyr af plastmateriale pom

plastic material pom Testing equitments JULIER.jpg

Certificeringer

plastic material pom Certificates JULIER

pakningsstrøm

plastic material pom Package process JULIER.jpg

Kundeshow

plastic material pom Exhibition show JULIER.jpg

Personlige tjenester

plastic material pom Personal services JULIER.jpg

Velkommen til engros den høje kvalitet plastmasse jomfru til 3d-trykning lavet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at hente de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: plastmateriale pom jomfru til 3d-trykning, Kina, fabrik, fabrikanter, leverandører, engros, tilpasset, fremstillet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like