Polyacetalharpiks 20% PTFE fyldt

Farve: efter behov
Certificeringer: ISO, SGS, ROHS, CO, CTI, FTA
Prøve: 5 kg fri polyacetalharpiks
Fabriks levering

Produktdetaljer

polyacetalharpiks

Vi kan tilbyde gratis prøve af pa66 gf25 plastmateriale price.png

polyacetalharpiks Beskrivelse


Kontakt frit af:
E-mail: sale4@juliertech.com
Telefon & WhatsApp & Skype: +86 139 5009 5582

POM polyacetalharpiks er en slags teknikplastik med høj krystallinitet. Det har fordelene ved høj stivhed, god selvsmøring, ingen støj, træthedsbestandighed, friktionsmodstand, enkel støbning og behandling. Instrumenter, elektronik og elektriske felter. Imidlertid kan ydelsen af rent polyformaldehyd ikke længere opfylde kravene til brug med udviklingen af materialeteknologi og stigningen i applikationskrav. Derfor vises modificerede sorter af POM-polyacetalharpiks fortsat. Polytetrafluoroethylen (PTFE) har en lille friktionskoefficient og unikke selvsmørende egenskaber. Det har også en lang række driftstemperaturer, men har ulemperne med let slid og dårlig modstand mod kolde strømninger. PTFE-modificeret polyoxymethylen kan forbedre varmemodstanden, dimensionens stabilitet og friktionsskader på POM-polyacetalharpiks. Kan producere selvsmørende materialer med fremragende ydelse.


Effekt af modificeret PTFE-indhold på friktion og slidegenskaber af POM-polyacetalharpiks / Modificeret PTFE-legering:

Når mængden af modificeret PTFE stiger, falder legeringens friktionskoefficient. Når indholdet af modificeret polytetrafluoroethylen er mindre end 10%, falder friktionskoefficienten hurtigt; når indholdet af modificeret PTFE overstiger 20%, er friktionskoefficienten for materialet stort set uændret. Tilsætningen af modificeret polytetrafluorethylen giver det blandede guld mulighed for at vende sig til den modsatte side under friktionsprocessen og danne en modificeret PTFE-film, hvorved materialets friktionskoefficient reduceres. Dannelseshastigheden af modificeret PTFE-overførselsfilm er relateret til indholdet af den modificerede PTFE. Når indholdet af den modificerede PTFE er mindre end 10%, er det vanskeligt at danne en komplet friktionsoverførselsfilm, så friktionskoefficienten er stor. Når I0% ~ 20%, når indholdet af modificeret PTFE øges, bliver overførselsfilmen mere og mere komplet, og friktionskoefficienten falder gradvist. Når indholdet af den modificerede PTFE overstiger 20%, bliver friktionen legeringsoverfladen på dette tidspunkt, og den modificerede PTTE bliver friktionen mellem filmene, og friktionskoefficienten er stort set uændret. Når indholdet af modificeret PTFE er mindre end 20%, formindskes slid på legeringen med stigningen i modificeret PTFE; når indholdet af modificeret PTFE er mere end 20%, øges slid på legeringen med stigningen i modificeret PTFE. Dette skyldes, at overførselsfilmens dannelseshastighed på den dobbelte (friktionselement er stål) overflade på dette tidspunkt stiger. Baseret på omfattende mekaniske egenskaber og økonomiske fordele er indholdet af modificeret PTFE fortrinsvis 10%.

polyacetal harpiks Produktvisning

polyacetal resin

Virksomhedsoplysninger

polyacetal resin Factory show JULIER.jpg

Testudstyr af polyacetalharpiks

polyacetal resin Testing equitments JULIER.jpg

Certificeringer af polyacetalharpiks

polyacetal resin Certificates JULIER

pakningsstrøm

polyacetal resin Package process JULIER.jpg

Kundeshow

polyacetal resin Exhibition show JULIER.jpg

Personlige tjenester

polyacetal resin Personal services JULIER.jpg

Velkommen til engros den høje kvalitet polyacetalharpiks 20% ptfe fyldt fremstillet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at hente de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: polyacetalharpiks 20% ptfe fyldt, Kina, fabrik, fabrikanter, leverandører, engros, tilpasset, fremstillet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like