Polyacetal harpiks

Farve: efter behov
Certificeringer: ISO, SGS, ROHS, CO, CTI, FTA
Prøve: 5 kg gratis polyacetal harpiks
Levering af fabrikker

Produktdetaljer

polyacetalharpiks

We can provide free sample of pa66 gf25 plastic material price.png

Beskrivelse af polyacetalharpiks


Kontakt frit ved:
E-mail: xm6@juliertech.com
Telefon & WhatsApp & Skype: +86 188 5980 5905

POM polyacetal harpiks er en slags teknisk plast med høj krystallinitet. Det har fordelene ved høj stivhed, god selvsmøring, ingen støj, udmattelsesmodstand, friktionsmodstand, enkel støbning og forarbejdning. Instrumenter, elektronik og elektriske felter. Men med udviklingen af materialeteknologi og stigningen i applikationskravene kan ren polyformaldehyds ydeevne ikke længere opfylde kravene til anvendelse. Derfor vises der fortsat modificerede sorter af pom polyacetalharpiks. Polytetrafluorethylen (PTFE) har en lille friktionskoefficient og unikke selvsmørende egenskaber. Det har også en bred vifte af driftstemperaturer, men har ulemperne ved let slid og dårlig kold flow modstand. PTFE modificeret polyoxymethylen kan forbedre varmebestandighed, dimensionel stabilitet og friktion sskader pom polyacetal harpiks. Kan producere selvsmørende materialer med fremragende ydeevne.


Effekt af modificeret PTFE-indhold på pom polyacetalharpikss friktions- og slidegenskaber/ modificeret PTFE-legering:

Efterhånden som mængden af modificeret PTFE øges, falder legeringens friktionskoefficient. Når indholdet af modificeret polytetrafluorethylen er mindre end 10%, falder friktionskoefficienten hurtigt. når indholdet af modificeret PTFE overstiger 20%, er materialets friktionskoefficient stort set uændret. Tilføjelsen af modificeret polytetrafluorethylen gør det muligt for det blandede guld at vende sig til den modsatte side under friktionsprocessen, hvilket danner en modificeret PTFE-film, hvorved materialets friktionskoefficient reduceres. Dannelsen hastighed modificeret PTFE overførsel film er relateret til indholdet af modificerede PTFE. Når indholdet af den modificerede PTFE er mindre end 10%, er det vanskeligt at danne en komplet friktionsoverførselsfilm, så friktionskoefficienten er stor. Når I0% ~ 20%, som indholdet af modificerede PTFE stiger, overførslen filmen bliver mere og mere komplet, og friktionskoefficienten gradvist falder. Når indholdet af den modificerede PTFE overstiger 20%, friktionen bliver legeringens overflade på dette tidspunkt, og den modificerede PTTE bliver friktionen mellem filmene, og friktionskoefficienten er stort set uændret. Når indholdet af modificeret PTFE er mindre end 20%, falder slidelen af legeringen med stigningen i modificeret PTFE; når indholdet af modificeret PTFE er mere end 20%, stiger sliluets slid med stigningen i modificeret PTFE. Dette skyldes, at hastigheden af dannelsen af overførslen filmen på den dobbelte (friktion medlem er stål) overflade på dette tidspunkt stiger. Baseret på omfattende mekaniske egenskaber og økonomiske fordele, indholdet af modificerede PTFE er fortrinsvis 10%.

polyacetal harpiks Produkt Show

polyacetal resin

Oplysninger om virksomheden

polyacetal resin Factory show JULIER.jpg

Prøvningsudstyr af polyacetalharpiks

polyacetal resin Testing equitments JULIER.jpg

Certificeringer af polyactal harpiks

polyacetal resin Certificates JULIER

pakkestrøm

 polyacetal resin Package process JULIER.jpg

Kundeshow

 polyacetal resin Exhibition show JULIER.jpg

Personlige tjenester

 polyacetal resin Personal services JULIER.jpg

Velkommen til engros den høje kvalitet polyacetal harpiks fremstillet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær fri til at få de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: polyacetal harpiks, Kina, fabrik, producenter, leverandører, engros, tilpasset, lavet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like