Polyoxymethylen 20% PTFE fyldt POM til gear

Farve: efter behov
Certificeringer: ISO, SGS, ROHS, CO, CTI, FTA
Prøve: 5 kg fri polyoxymethylen
Fabriks levering

Produktdetaljer

polyoxymethylen

Vi kan tilbyde gratis prøve af pa66 gf25 plastmateriale price.png

polyoxymethylen Beskrivelse


Kontakt frit af:
E-mail: sale4@juliertech.com
Telefon & WhatsApp & Skype: +86 139 5009 5582

POM polyoxymethylen har god opløsningsmiddelbestandighed, især modstandsdygtig over for ikke-polære organiske opløsningsmidler, god stabilitet over for olier og fedtstoffer, men ikke resistent over for stærke syrer og stærke oxidanter;

Vejrbestandigheden af polyoxymethylen er ikke ideel. Hvis det bruges udendørs, er det nødvendigt at tilføje en passende ultraviolet absorber eller antioxidant.

Lav vandabsorption uden tørring;

Smelteviskositeten af polyoxymethylen er lav, fluiditeten er god, viskositeten er mere følsom overfor forskydningshastigheden, og støbebehandlingenstemperaturen er 170-250 ° C.

Dårlig termisk stabilitet, lang opvarmningstid vil få materialet til at nedbrydes og derefter oxideres yderligere til myresyre for at forårsage misfarvning og bobler af produktet. Ved støbning skal temperaturen minimeres for at forkorte materialets opholdstid ved høj temperatur.

POM polyoxymethylen har stor stivhed, høj slagstyrke, god træthedestyrke og slidstyrke og har fremragende omfattende mekaniske egenskaber. Det er almindeligt kendt som "Mere end metal". Polyoxymethylen kan bruges i mange felter til at erstatte ikke-jernholdige metaller, såsom stål, aluminium og kobber.

polyoxymethylen Product Show

polyoxymethylene

Virksomhedsoplysninger

polyoxymethylene Factory show JULIER.jpg

Testudstyr af polyoxymethylen

polyoxymethylene Testing equitments JULIER.jpg

Certificeringer

polyoxymethylene Certificates JULIER

pakningsstrøm

polyoxymethylene Package process JULIER.jpg

Kundeshow

polyoxymethylene Exhibition show JULIER.jpg

Personlige tjenester

polyoxymethylene Personal services JULIER.jpg

Velkommen til engros den høje kvalitet polyoxymethylen 20% ptfe fyldt pom til gear fremstillet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at hente de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: polyoxymethylen 20% ptfe fyldt pom til gear, Kina, fabrik, fabrikanter, leverandører, engros, tilpasset, fremstillet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like