Pom Acetal Copolymer MoS2 Slidbestandig

Farve: efter behov
Certificeringer: ISO, SGS, ROHS, CO, CTI, FTA
Prøve: 5 kg fri pomacetalcopolymer
Fabriks levering

Produktdetaljer

pom acetal copolymer

Vi kan tilbyde gratis prøve af pa66 gf25 plastmateriale price.png

pom acetal copolymer Beskrivelse


Kontakt frit af:
E-mail: sale4@juliertech.com
Telefon & WhatsApp & Skype: +86 139 5009 5582

pom acetal copolymer har en bred vifte af anvendelser på grund af sin høje stivhed og træthedsbestandighed. POM-gear har mange fordele i forhold til metalgear: let vægt, lav arbejdsstøj, slidstyrke, ingen smøring, komplekse former kan dannes og masseproduktionsomkostninger. For nogle dele, der kræver høj friktionsydelse eller lave støjkrav, opfylder almindelige POM'er muligvis ikke kravene. På dette tidspunkt kræves slidbestandige POM'er.

pom acetal copolymer har selvsmørende egenskaber, øget stivhed og slidstyrke vil forbedre slidstyrken i en vis grad. Det er ikke absolut. pom acetal copolymer slidstyrke kan ændres med PTFE eller POM plus silikoneolie for at forbedre slidstyrken og reducere friktionskoefficienten!

Hvis dine produkter ikke har for mange krav, skal du bare bede om slidbestandige egenskaber, pomacetal copolymer er det bedste omkostningseffektive valg, fordi POM slidstyrke er bedre end nylon, prisen er billigere end nylon.

pom acetal copolymer har høj stivhed, høj slagstyrke, god træthedestyrke og slidstyrke og har fremragende omfattende mekaniske egenskaber. Det er almindeligt kendt som "Saigang. Det kan bruges i mange felter til at erstatte ikke-jernholdige metaller såsom stål, aluminium og kobber. Overfladehårdhed og aluminiumslegering Lignende har den selvsmurtning under dynamisk friktion, ingen støj, fremragende slidstyrke, velegnet til langtidskomprimering og glidende dele.

pom acetal copolymer Product Show

pom acetal copolymer

Virksomhedsoplysninger

pom acetal copolymer Factory show JULIER.jpg

Testudstyr af pomacetalcopolymer

pom acetal copolymer Testing equitments JULIER.jpg

Certificeringer

pom acetal copolymer Certificates JULIER

pakningsstrøm

pom acetal copolymer Package process JULIER.jpg

Kundeshow

pom acetal copolymer Exhibition show JULIER.jpg

Personlige tjenester

pom acetal copolymer Personal services JULIER.jpg

Velkommen til engros den høje kvalitet pom acetal copolymer mos2 slidbestandigt fremstillet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at hente de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: pom acetal copolymer mos2 slidbestandig, Kina, fabrik, fabrikanter, leverandører, engros, tilpasset, fremstillet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like