Pom C Esd 60 Anlistatig Delrin

Farve: efter behov
Certificeringer: ISO, SGS, ROHS, CO, CTI, FTA
Prøve: 5 kg pom c esd 60
Fabriks levering

Produktdetaljer

pom c esd 60

Vi kan tilbyde gratis prøve af pa66 gf25 plastmateriale price.png

pom c esd 60 Beskrivelse


Kontakt frit af:
E-mail: sale4@juliertech.com
Telefon & WhatsApp & Skype: +86 139 5009 5582

Homopolyformaldehyd pom c esd 60 har høj densitet, krystallinitet og smeltepunkt, gode mekaniske egenskaber, høj varmeforvrængningstemperatur, men ikke let at behandle, dårlig termisk stabilitet, smalt behandlingstemperaturområde (ca. 10 ° C) og lidt lavere stabilitet til syre og alkali; De mekaniske egenskaber ændrer sig lidt med temperaturen.

Copolyformaldehyd pom c esd 60 har lavere densitet, krystallinitet, smeltepunkt og styrke, dårligere mekaniske egenskaber end homopolymerisation og lav termisk deformationstemperatur, men god termisk stabilitet, høj kontinuerlig brugstemperatur, vanskeligt at nedbrydes og bredt behandlingstemperaturområde (ca. 50C), god stabilitet over for syre og alkali, god vejrbestandighed.

PEC er et mere almindeligt anvendt antistatisk middel, og dets direkte tilsætning kan generelt kun reducere overflademodstanden af POM csd 60 til Ix I0 "n. Med modificeret PEC kan overflademodstanden af prøven reduceres yderligere. Til 1x10 ' ~] x 100. For at opnå bedre antistatisk virkning. Tabel I viser ændringseffekten af forskellige PEC-antistatiske stoffer på POM. For nylig kan udviklingen af materialer til optiske disksager have større indflydelse på udviklingen og anvendelsen af anti- statisk POM. Tidligere var optiske disksager hovedsageligt lavet af polycarbonat (PC), og mængden af brug var enorm. For nylig forsøgte det amerikanske firma Oplicol, en af de største producenter af optiske disksager, at reducere omkostningerne mens opretholdelse af god ydeevne. Pom c esd 60 bruges til at lave optiske disk-sager. Det siges, at omkostningerne kan reduceres med ca. 18% sammenlignet med pc efter brug af POM. Dette skyldes hovedsageligt den lave støbningstemperatur på POM, den korte molding g-cyklus, og tørrings- eller støbebetingelserne er ikke så barske som P: Yeah. Scoring osv .: Brug af POM med høj flow kan opfylde og opnå den krævede styrke under reducerede vægtykkelsesforhold. På samme tid på grund af den lave dynamiske friktionskoefficient for pomc esd 60, mindre adsorption af støv og mindre fejl i opbevaring eller aflæsning af den kaldte diskfrekvens. Set fra perspektivet på ydeevneegenskaber for den optiske disk-sag, antages det, at det er ideelt at bruge en PTR-måler, der er speciel til VTR-ruller, der er kendetegnet ved høj fluiditet og antistatiske egenskaber.

pom c esd 60 Produktshow

pom c esd 60

Virksomhedsoplysninger

pom c esd 60 Factory show JULIER.jpg

Testudstyr af pom c esd 60

pom c esd 60 Testing equitments JULIER.jpg

Certificeringer

pom c esd 60 Certificates JULIER

pakningsstrøm

pom c esd 60 Package process JULIER.jpg

Kundeshow

pom c esd 60 Exhibition show JULIER.jpg

Personlige tjenester

pom c esd 60 Personal services JULIER.jpg

Velkommen til engros den høje kvalitet pom c esd 60 anlistatig delrin fremstillet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at hente de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: pom c esd 60 anlistatig delrin, Kina, fabrik, fabrikanter, leverandører, engros, tilpasset, fremstillet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like