POM GF30 Polyacetal POM Materiale Polyoxymethylen

Typiske applikationer til sprøjtestøbning til POM inkluderer højtydende tekniske komponenter såsom tandhjul, fastgørelseselementer, værktøjsholdere, låse med mere. Dette materiale er vidt brugt i bilindustrien og forbrugerelektronikindustrien.

Produktdetaljer

Vi kan tilbyde gratis prøve af pbt gf30 til elektrisk connector.png

Produkt beskrivelse

kontakt frit af:

Sally

mail: xm6@juliertech.com

Skype & whatsApp & wechat & Tlf: +8615259261032


POM har høj styrke, høj stivhed, god elasticitet og god slidstyrke. Dets mekaniske egenskaber er fremragende, den specifikke styrke kan nå 50,5MPa, den specifikke stivhed kan nå 2650MPa, og den er meget tæt på metal. De mekaniske egenskaber af POM ændrer sig lidt med temperaturen, og den copolymeriserede POM ændres lidt mere end den homopolymeriserede POM. Slagstyrken af POM er højere, men den konventionelle påvirkning er mindre end ABS og PC; POM er følsom over for afstanden, og kløften kan reducere slagstyrken med op til 90%. Træthedsstyrken for POM er meget fremtrædende. Efter 10 skiftende belastninger kan træthedestyrken nå 35MPa, mens PA og PC kun er 28MPa. Krybben af POM svarer til PA, der kun er 2,3% ved 20 ° C, 21 MPa og 3000 timer og er lidt påvirket af temperaturen. POM har en lille friktionskoefficient og god slidstyrke (POM> PA66> PA6> ABS> HPVC> PS> PC), PV-værdien er stor, og den selvsmørende egenskab er god. POM-produkter er tilbøjelige til skrig-lignende støj, når de udsættes for store belastninger.


Produktshow

7.jpg6.jpg

Produktegenskaber

POM GF.png

Virksomhedsoplysninger

produktionsflow.png

Certificeringer

Certificates.png

Test af aktier

Testning af equitments.jpg

pakningsstrøm

Pakkeproces.jpg

Kundeshow

Kunder show.png


Hot Tags: pom gf30 polyacetal pom materiale polyoxymethylen, Kina, fabrik, fabrikanter, leverandører, engros, tilpasset, fremstillet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like