POM Råmateriale Fuld form

Farve: efter behov
Certificeringer: ISO, SGS, ROHS, CO, CTI, FTA
Prøve: 5 kg frit materiale delrin
Fabriks levering

Produktdetaljer

POM råmateriale fuld form

We can provide free sample of pa66 gf25 plastic material price.png


Kontakt frit af: Maggie Huang
E-mail: maggie@juliertech.com
Telefon& WhatsApp: +86 183 5052 7739
POM-materialebeskrivelse


POM特点


Charactoristics


POM er et slags hårdt og elastisk materiale, der har god krybebestandighed, geometrisk stabilitet og slagfasthed selv ved lav temperatur. POM har både homopolymer- og copolymermaterialer. Homopolymermaterialer har god trækstyrke og træthedestyrke, men de er ikke lette at behandle.


Copolymererne har god termisk stabilitet, kemisk stabilitet og er lette at behandle. Både homopolymer og copolymermaterialer er krystallinske materialer og er ikke nemme at absorbere vand. Den høje krystallinitet af POM resulterer i dens høje krympning, op til 2% ~ 3,5%. Der er forskellige krympningshastigheder for forskellige forstærkede materialer.


Appliance


Polyoxymethylen (POM) er en slags teknikplast med fremragende egenskaber, der kaldes" beslaglæggelse af stål" og" super stål" i udlandet. POM svarer til metal i hårdhed, styrke og stål. I en bred vifte af temperatur og fugtighed har POM god selvsmøring, god træthedsmodstand og elasticitet. Derudover har POM god kemisk resistens.


POM, med lavere omkostninger end mange andre teknikplastik, erstatter nogle markeder, der traditionelt er besat af metaller, såsom udskiftning af zink, messing, aluminium og stål til at fremstille mange dele. Siden starten har POM været meget brugt inden for elektronisk og elektrisk, maskiner, instrumentering, daglig let industri, bil, byggematerialer, landbrug og andre felter. I mange nye applikationer, såsom medicinsk teknologi, sportsudstyr og så videre, viser POM også en god væksttrend.


Det er vidt brugt til fremstilling af alle slags glide- og rotationsmekaniske dele samt alle slags gear, håndtag, remskiver og tandhjul, især egnet til lejer, varmt vandventiler, præcisionsmålingsventiler, kædeled og rullebånd, flow målere, håndtag inden i og udvendigt biler, krumtap og andet vinduer, der roterer maskiner, oliepumpelejende sæder og pumpehjul, til / fra-ventiler, elektroniske afbryderdele, fastgørelseslegemer, terminal spejlmasker Ventilationsdele, varmeplade, instrumentknap; leje af lyd- og videobånd Forskellige rør, landbrugssprinkleranlæg og -ventiler, sprøjter, vandhaner, håndvaskdele; skifte tastatur, knapper, audiovisuelle båndruller; temperaturstyring timer; elværktøj; havebehandlingsværktøj dele; Derudover kan det bruges som surfbræt, sejlbåd og forskellige slædedele, se mikroudstyr, rammeudstyr til sportsudstyr og forskellige spænder, fastgørelsesmidler, lightere til rygsække, lynlås, lås; hjertepacemaker i medicinsk udstyr; kunstig hjerteklap, øverste hvirvl, kunstig lem osv.


Det bruges i kemisk og farmaceutisk syntese og syntese ved anvendelse af vandfrit formaldehyd som råmateriale.公司简介materiale delrinProdukt Show

material delrin

Virksomhedsoplysninger

material delrin Factory show JULIER.jpg

Testudstyr af materielt delrin

material delrin Testing equitments JULIER.jpg

Certificeringer

material delrin Certificates JULIER

pakningsstrøm

material delrin Package process JULIER.jpg

Kundeshow

material delrin Exhibition show JULIER.jpg

Personlige tjenester

material delrin Personal services JULIER.jpg

Velkommen til engros den høje kvalitet pom råmateriale fuld form fremstillet i Kina fra vores fabrik. Som en af ​​de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at hente de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: pom råmateriale fuld form, Kina, fabrik, fabrikanter, leverandører, engros, tilpasset, fremstillet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like