POM-hærdet polyacetalt POM-materiale Polyoxymethylen til switchhåndtag

Typiske applikationer til sprøjtestøbning til POM inkluderer højtydende tekniske komponenter såsom tandhjul, fastgørelseselementer, værktøjsholdere, låse med mere. Dette materiale er vidt brugt i bilindustrien og forbrugerelektronikindustrien.

Produktdetaljer

Vi kan tilbyde gratis prøve af pbt gf30 til elektrisk connector.png

Produkt beskrivelse

kontakt frit af:

Sally

mail: xm6@juliertech.com

Skype & whatsApp & wechat & Tlf: +8615259261032

POM er et hårdt, elastisk materiale, der bevarer fremragende krybebestandighed, geometrisk stabilitet og slagfasthed selv ved lave temperaturer. POM har både homopolymermaterialer og copolymermaterialer. Homopolymermaterialet har god duktilitet og træthedestyrke, men er ikke let at behandle. Copolymermaterialet har god termisk stabilitet, kemisk stabilitet og er let at behandle. Uanset om et homopolymermateriale eller et copolymermateriale er, det er et krystallinsk materiale og absorberer ikke let fugt. Den høje krystallisationsgrad af POM resulterer i en relativt høj krympningshastighed på op til 2% til 3,5%. Der er forskellige krympningshastigheder for en række forskellige forstærkede materialer.


Produktshow

7.jpg6.jpg

Produktegenskaber

POM GF.png

Virksomhedsoplysninger

produktionsflow.png

Certificeringer

Certificates.png

Test af aktier

Testning af equitments.jpg

pakningsstrøm

Pakkeproces.jpg

Kundeshow

Kunder show.png


Hot Tags: pom hærde polyacetal pom materiale polyoxymethylen til switch håndtag, Kina, fabrik, fabrikanter, leverandører, engros, tilpasset, fremstillet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like