POM med fremragende ydelse

Farve: efter behov
Certificeringer: ISO, SGS, ROHS, CO, CTI, FTA
Prøve: 5 kg frit materiale delrin
Fabriks levering

Produktdetaljer

POM med fremragende ydelse

We can provide free sample of pa66 gf25 plastic material price.png


Kontakt frit af: Maggie Huang
E-mail: maggie@juliertech.com
Telefon& WhatsApp: +86 183 5052 7739
POM-materialebeskrivelse


POM特点Høj densitet og høj krystallinitet er de vigtigste grunde til den fremragende ydelse af POM, såsom høj hårdhed og modul, god dimensionel stabilitet, enestående træthedsbestandighed, ikke let at blive korroderet af kemiske medier osv. Selvom CO-bindingen i POM-kæden har en vis polaritet, har den stadig gode elektriske og dielektriske egenskaber på grund af dens høje densitet og høje krystallinitet, som begrænser bevægelsen af ​​dipolmoment.


Slutgruppen af ​​POM indeholder hemiacetalstruktur. Når det opvarmes til ca. 100, kan det depolymerisere fra semiacetalerne i dets endegrupper, så dets varmebestandighed er lav. Ved opvarmning til ca. 170kan formaldehyd frigives fra en hvilken som helst del af molekylkæden gennem automatisk oxidationsreaktion. Formaldehyd oxideres til myresyre, når det iltes ved høj temperatur. Myresyre kan accelerere POM's nedbrydningsreaktion automatisk. Derfor sættes varmestabilisator, antioxidant, formaldehydabsorberende osv. Ofte til homopomharpiks for at imødekomme behovene i formningsprocessen.


Fordi der er en vis mængde CC-binding i den molekylære kæde af POM, kan det forhindre den oxidative nedbrydning af POM, så den termiske stabilitet af POM er meget bedre end POM. Både homopom og POM bør dog være mere opmærksomme på deres dårlige termiske stabilitet og termiske iltstabilitet i behandling og anvendelse.公司简介materiale delrinProdukt Show

material delrin

Virksomhedsoplysninger

material delrin Factory show JULIER.jpg

Testudstyr af materielt delrin

material delrin Testing equitments JULIER.jpg

Certificeringer

material delrin Certificates JULIER

pakningsstrøm

material delrin Package process JULIER.jpg

Kundeshow

material delrin Exhibition show JULIER.jpg

Personlige tjenester

material delrin Personal services JULIER.jpg

Velkommen til engrossalg af høj kvalitet pom med fremragende ydelse lavet i Kina fra vores fabrik. Som en af ​​de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at hente de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: pom med fremragende ydelse, Kina, fabrik, fabrikanter, leverandører, engros, tilpasset, fremstillet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like