POM med MOS2 Carbon Fiber antistatisk hærdning

Typiske sprøjtestøbning applikationer til POM omfatter højtydende tekniske komponenter såsom pinions, skruer, værktøjsholdere, låse, og meget mere. Dette materiale er meget udbredt i bilindustrien og forbrugerelektronikindustrien.

Produktdetaljer

We can provide free sample of  pbt gf30 for electrical connector.png

Produktbeskrivelse

 

kontakt måde:

Maggie

mail:maggie@juliertech.com

Skype&whatsApp&wechat&Tel: +8618350527739


POM Elektrisk ydeevne

POM har god elektrisk isolering, og det næsten ikke påvirket af temperatur og fugtighed. den dielektriske konstant og dielektriske tab ændrer sig lidt i en bred vifte af temperatur, fugtighed og frekvens; lysbuensmodstanden er fremragende og kan opretholdes ved høj temperatur. Den dielektriske styrke pom er relateret til tykkelse, 82.7kv/mm, når tykkelsen er 0.127mm og 23.6kv/mm, når tykkelsen er 1.88mm.


POM Miljøpræstationer

POM er ikke modstandsdygtig over for stærk base og oxidant, og har visse stabilitet til enoinsyre og svag syre. POM har god opløsningsmiddel modstand, kan modstå kulbrinter, alkoholer, aldehyder, ætere, benzin, smøremidler og svage baser, og kan opretholde en betydelig kemisk stabilitet ved høj temperatur. Lille vandabsorption og god dimensionel stabilitet.


POM har dårlig vejrbestandighed. Under påvirkning af ultraviolet i lang tid, er de mekaniske egenskaber af POM faldt, og overfladen er pulveriseret og revnet.


Formbarhed

Snævert udvalg af smelte- og krystalmateriale.  hurtig smeltning og størkning. Krystallisering opstår, når materialetemperaturen er lidt lavere end smeltetemperaturen. Medium likviditet. Fugtabsorptionen er lille og kan ikke tørres.


Engineering POM


1. Forstærket POM


De vigtigste forstærkning materialer er glasfiber, glasperle eller kulfiber, og glasfiber er den mest almindeligt anvendte. De mekaniske egenskaber kan forbedres med 2-3 gange, og den termiske deformationstemperatur kan øges med mere end 50 °C.


2. Høj smøremiddel POM


Tilføjelse grafit, F4, molybdæn disulfid, smøreolie og lav molekylvægt PE i POM kan forbedre sin smørende ydeevne. For eksempel kan tilføjelse af 5 phr F4 til POM reducere friktionskoefficienten med 60% og øge slidstyrken med 1-2 gange. For eksempel kan tilføjelse af flydende smøreolie til POM i høj grad forbedre slidstyrken og begrænse PV-værdien. For at forbedre den dispergerende effekt af olie, er det nødvendigt at tilføje carbon black, barium aluminiumhydroxid sulfat, ethylen propylen gummi og andre olieabsorberende luftfartsselskaber. Friktionen af POM med 5% olie steg med 72%, og grænsen PV værdi var 3.9Mpa • M / S (ren POM var 0.213mpa • M / s), som var 3-20 gange af andre tekniske plast.


公司简介


Produkt show

 4

Egenskaber for produkter

POM GF.png

Virksomhedsoplysninger

 

production flow.png

 

Certificeringer

Certificates.png

Test af equitments

Testing equitments.jpg

pakkeflow

 Package process.jpg

Kunde show

Customers show.png


Velkommen til engros den høje kvalitet pom med mos2 kulfiber antistatisk hærdning lavet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær fri til at få de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: pom med mos2 kulfiber antistatisk hærdning, Kina, fabrik, producenter, leverandører, engros, tilpasset, lavet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like