Genbrugt plastpom Granulat til injektion

Farve: efter behov
Certificeringer: ISO, SGS, ROHS, CO, CTI, FTA
Prøve: 5 kg gratis pomgranulat
Fabriksforsyning
MOQ: 1 ton

Produktdetaljer

pom granuler

Produkt beskrivelse:

4.jpg

1 Hvad er polyoxymethylen (pom granulat)?

Polyoxymethylen (POM), også kendt som acetal, polyacetal og polyformaldehyd, er en termoplast, der anvendes i præcisionsdele, der kræver høj stivhed, lav friktion og fremragende dimensionsstabilitet.

2 pom granulater Egenskaber

♣ pom granuler er kendetegnet ved høj styrke, hårdhed og stivhed til -40 ° C. POM er iboende uigennemsigtig hvid, på grund af sin høje krystallinske sammensætning, men den er tilgængelig i alle farver.

♣ pom granulat homopolymer er en halvkrystallinsk polymer (75-85% krystallinsk) med et smeltepunkt på 175 ° C

♣ POM-copolymer har et lidt lavere smeltepunkt på 162-173 ° C.

3 pom granulat fordele

♥ Høj slidstyrke

♥ Lav friktionskoefficient

♥ Høj varmebestandighed

♥ Gode elektriske og dielektriske egenskaber

♥ Lav vandabsorption

Pakkeproces.jpg

Vores firma:

Xiamen JuyixiangPlastic Co, Ltd, som er et handelssted af fabrikken. Vi kan få materiale direkte fabrik. Og vi har produceret og leveret modificeret teknisk plastmateriale i mere end 10 år.

Vores vigtigste materialer er: PA6,66 / PP / ABS / PC / PBT / PPS / PEI, forstærket med glasfiber / sejhed / flammehæmmende /

UV stabilisator som påkrævet.

Vi har ISO9001: 2008, SGS, ROHS certifikat, eller firmaets princip er at fastholde høj kvalitet line.We har specialudstyr til inspektion før levering.

Factory show.jpg

Vores test måder:

Ansøgning:

• Mekaniske gear, glide- og styringselementer, husdele, fjedre, kæder, skruer, møtrikker, blæserhjul, pumpedele, ventilkroppe.

• Elektroteknik: Isolatorer, spoler, stik, dele til elektroniske enheder som fjernsyn, telefoner mv.

• Køretøj: Brændselsafsender, Lette materiel (inklusive shifter til lys, sving signal), el-vinduer, dørlåsesystemer, leddeskaller.

• Model: Tynd, senere hævdede Modelbahnen dele, såsom bogier og håndtag barer. POM bryder under belastning lidt mindre end ABS, men i lyse gennemskinnelige farver og ikke malet.

• Medicinsk: insulinpen, doseringsinhalatorer (MDI)

• Møbler: hardware, låse, håndtag, hængsler eller endda gardinroller.

• Konstruktion: Strukturglas - Podholder til punkt

• Emballage: aerosolbeholdere, køretøjstanke.

• Sport: Paintball tilbehør. Det bruges ofte til maskinbearbejdede dele af paintball markører, der ikke kræver aluminiums styrke, som f.eks. Håndtag og frem- og tilbagegående bolte. POM bruges også i airsoft pistoler for at reducere støj fra stempelet.

• Beklædning: lynlåse.


Certificering:

Certificates.png

Vores custormer:

Udstilling show.jpg


Velkommen til engros de højkvalitets recycled plast pom granulat til injektion lavet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at få de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: genanvendt plast pom granulat til injektion, Kina, fabrik, producenter, leverandører, engros, skræddersyet, lavet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like