40 GF PPS 40% glasfiberkorn

Farve: efter behov
Certificeringer: ISO, SGS, ROHS, CO, CTI, FTA Prøve: 5 kg fri 40 GF PPS Fabriks levering MOQ: 1 ton

Produktdetaljer

40 GF PPS

Vi kan tilbyde gratis prøve af pa66 gf25 plastmateriale price.png

40 GF PPS Beskrivelse


Kontakt frit af:
E-mail: sale4@juliertech.com
Telefon & WhatsApp & Skype: +86 139 5009 5582

40 GF PPS er en termoplastisk plastik, der indeholder en phenylthio-gruppe i molekylets hovedkæde og er en polyetherplast. Det blev industrialiseret i USA i 1968. De vigtigste produktionsmetoder i industrien er opløsningspolymerisation og selvkondensation.

Molekylstrukturen i 40 GF PPS kan ses som en lineær eller let forgrenet polymer sammensat af skiftevis benzenringe og svovlatomer. Den molekylære kædemåler er stærk i integritet og er forbundet med en stiv benzenring og en fleksibel thioetherkæde. Den primære binding har egenskaberne stivhed og blødhed, så 40 GF PPS kan krystalliseres, og smeltepunktet er højt.

For det andet danner benzenringen en konjugering med svovlatomet. Og svovlatomet er endnu ikke mættet, efter oxidation kan thioetherbindingen ændres til en sulfoxidgruppe, eller de tilstødende makromolekyler kan danne en oxygenbroforgrening eller tværbinding, så termisk og iltstabilitet er meget fremtrædende; for det tredje på grund af svovl Atomets polaritet er bundet af benzenringen og den høje krystallinitet, hvilket gør pps'erne ikke-polære eller svagt polære.

Derfor er den elektriske isolering, dielektriske egenskaber og kemisk resistens også fremtrædende. For det fjerde har den god kompatibilitet med mange polymerer og additiver, det kan modificeres på forskellige måder for at forbedre dens mekaniske egenskaber og andre egenskaber.

Teknisk slidstyrke i plast er bedre end PPS. Teknisk plast er industriel plast, der bruges som industrielle dele eller indkapslingsmaterialer, og er fremragende med hensyn til styrke, slagfasthed, varmebestandighed, hårdhed og aldringsbestandighed. Den japanske industri definerer det som "en højtydende plastik, der kan bruges til strukturelle og mekaniske dele og har en varmemodstand på 100 ° C eller højere, hovedsageligt brugt i industrien." Dets egenskaber inkluderer: 1. Termiske egenskaber: glasovergangstemperatur (Tg) og smeltepunkt (Tm); høj varmeforvrængningstemperatur (HDT); høj langvarig brugstemperatur (UL-746B); stort temperaturområde; lille termisk ekspansionskoefficient. 2, mekaniske egenskaber: høj styrke, høj mekanisk modul, lav latens, stærk slid- og træthedsmodstand. 3, andet: kemisk resistens, elektrisk modstand, flammemodstand, vejrbestandighed, dimensionel stabilitet. Brugen af teknisk plast er stort set opdelt i; den ene er funktionelle dele med styrke, kemisk resistens, slidbestandighed osv .; den anden er mekaniske dele med krympning, dimensionel nøjagtighed, udseende og andre krav. Generelt set: førstnævnte er en krystallinsk teknikplastik og sidstnævnte er en ikke-krystallinsk teknikplast. I praksis kræves det ofte at have begge forestillinger. Teknisk plast forstærket med fiberglas (GF) eller carbon fiber (CF) er mere egnede til dette krav.

40 GF PPS


Virksomhedsoplysninger

40 GF PPS Factory show JULIER.jpg

Testudstyr

40 GF PPS Testing equitments JULIER.jpg

Certificeringer

40 GF PPS Certificates JULIER

pakningsstrøm

40 GF PPS Package process JULIER.jpg

Kundeshow

40 GF PPS Exhibition show JULIER.jpg

Personlige tjenester

40 GF PPS Personal services JULIER.jpg


Velkommen til engrossalg af høj kvalitet 40 gf pps 40% glasfiberkorn fremstillet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at hente de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: 40 gf pps 40% glasfiberkorn, Kina, fabrik, fabrikanter, leverandører, engros, tilpasset, fremstillet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like