40% gf Pps Glasfiberforstærket polymer

Farve: efter behov
Certificeringer: ISO, SGS, ROHS, CO, CTI, FTA
Prøve: 5 kg fri 40% gf pps
Fabriks levering

Produktdetaljer

40% gf pps

Vi kan tilbyde gratis prøve af pa66 gf25 plastmateriale price.png

40% gf pps Beskrivelse


Kontakt frit af:
E-mail: sale4@juliertech.com
Telefon & WhatsApp & Skype: +86 139 5009 5582

Produktet på 40% gf pps anbringes i en ovn, tykkelsen overstiger ikke tre gange produktet, og stuetemperaturen stiger til 200 ° C inden for 1 time. (Når komponenten er relativt stor, er tiden forsinket.) Sluk for strømmen og afkøl ovnen til stuetemperatur, og fjern produktet.

Miljømæssig ydeevne: En af de vigtigste egenskaber ved PPS er dens gode kemiske resistens, og dens kemiske stabilitet er kun andet end F4; 40% gf pps har god strålingsmodstand.

Maskinindustri: bruges til huse, konstruktionsdele, sliddele og tætningsmaterialer, specifikt pumpelegemer, ventiler, lejer, lejebeslag, stempelringe og gear.

40% gf pps. Høj hårdhed og stivhed skal for tørres. Da det krævede maksimale resterende fugtighedsindhold er lavt, anbefales en tør lufttørrer. Dugpunktet skal være < -=""> Tiden mellem tørring og forarbejdning skal være så kort som muligt.

Da polyphenylensulfid 40% gf pps har god blandingsevne og fremragende stivhed, forbedres dens stivhed ved at tilføje glasfiber --- det kan forbedre varmebestandigheden for PPS trin for trin. Normalt indstilles temperaturen på injektionsrøret til 280 ~ 340 ° C Temperaturen på de producerede produkter er over 200 ° C.


40% gf pps Produktshow

40%gf pps

Virksomhedsoplysninger

40%gf pps Factory show JULIER.jpg

Testudstyr på 40% gf pps

40%gf pps Testing equitments JULIER.jpg

Certificeringer af 40% gf pps MoS2

40%gf pps Certificates JULIER

pakningsstrøm

40%gf pps Package process JULIER.jpg

Kundeshow

40%gf pps Exhibition show JULIER.jpg

Personlige tjenester

40%gf pps Personal services JULIER.jpg

Velkommen til engrossalg af høj kvalitet 40% gf pps glasfiberarmeret polymer fremstillet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at hente de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: 40% gf pps glasfiberarmeret polymer, Kina, fabrik, fabrikanter, leverandører, engros, tilpasset, fremstillet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like