Ekstrudering af polyfenylensulfidpris til ark

Farve: efter behov
Certificeringer: ISO, SGS, ROHS, CO, CTI, FTA
Prøve: 5 kg fri polyfenylensulfidpris
Fabriks levering

Produktdetaljer

polyfenylensulfidpris

Vi kan tilbyde gratis prøve af pa66 gf25 plastmateriale price.png

polyfenylensulfidpris Beskrivelse


Kontakt frit af:
E-mail: sale4@juliertech.com
Telefon & WhatsApp & Skype: +86 139 5009 5582

polyphenylensulfidpris er et hvidt pulver med en gennemsnitlig molekylvægt på 0,4-0,5 tusind og en densitet på 1,3-1,8 gram pr. kubikcentimeter. pps har meget gode termiske egenskaber. Efter tilsætning af glasfiberarmering er det termiske ydeevneindeks højere. Efter 5000 timers varme aldring ved 232 grader Celsius, såsom glasfiber, carbonfiber, fyldstof osv. For at forbedre dens mekaniske egenskaber, kan de modificerede PSP'er bruges til langvarig arbejdsbelastning og termisk belastning. Det opretholder høje mekaniske egenskaber og dimensionel stabilitet under handlingen, så det kan bruges i miljøer med høj temperatur.

Den dielektriske konstant for polyphenylensulfidprisen er meget lille, og det dielektriske tab er ret lavt. Overflademodstanden og volumenresistiviteten er ikke følsom over for ændringer i frekvens, temperatur og fugtighed. Det er et fremragende elektrisk isoleringsmateriale. Det har også en lang lysbue-modstandstid. Den kemiske stabilitet er ret god. Ud over at blive angrebet af stærke oxiderende syrer, såsom koncentreret svovlsyre, koncentreret salpetersyre og akværegia, angribes den ikke af de fleste syre- og alkalisalte og har kemisk stabilitet tæt på PTFE. Det er uopløseligt i kendte organiske opløsningsmidler under 175 grader celsius, og pps vil ikke revne, når det kommer i kontakt med generelle organiske opløsningsmidler.

Kemisk resistens: På nuværende tidspunkt er der ikke fundet noget opløsningsmiddel, der kan opløse polyphenylensulfid under 200 ° C. Det er yderst modstandsdygtigt over for uorganiske syrer, alkalier og salte. Ikke modstandsdygtig over for klorerede biphenyler og oxiderende syrer, oxidanter, vandregier, hydrogenperoxid og natriumhypochlorit.

polyfenylensulfidpris har god strålingsmodstand. Strålingsmodstanden når Gy 1 × 108. Det er et nyt materiale, der ikke kan matches af anden teknikplast. Det eneste ideelle gode materiale til stråling.

Den kemiske struktur for polyphenylensulfidprisen i sig selv er ret stabil, og den indeholder svovl, et flammehæmmende element, så PPS har fremragende flammemodstand. Antænd teststykket, og juster strømningshastigheden for ilt og nitrogen for at observere forbrændingen. Den iltkoncentration, der netop holder prøvestykket brændende, er grænsen for iltindeks. Jo højere værdi, jo bedre er flammemodstanden. Grænselandsindekset for ren PPS kan være så højt som 44, som har fremragende flammemodstand. PPS med fyldstof eller glasfiber har et højere begrænsende iltindeks og bedre flammemodstand.

polyfenylensulfidpris Produktvisning

polyphenylene sulfide price

Virksomhedsoplysninger

polyphenylene sulfide price  Factory show JULIER.jpg

Testudstyr af polyfenylensulfidpris

polyphenylene sulfide price Testing equitments JULIER.jpg

Certificeringer af polyfenylensulfidpris MoS2

polyphenylene sulfide price  Certificates JULIER

pakningsstrøm

polyphenylene sulfide price  Package process JULIER.jpg

Kundeshow

polyphenylene sulfide price  Exhibition show JULIER.jpg

Personlige tjenester

polyphenylene sulfide price Personal services JULIER.jpg

Velkommen til engros den høje kvalitet polyphenylen sulfid pris ekstrudering for ark fremstillet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at hente de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: polyphenylen sulfide pris ekstrudering for ark, Kina, fabrik, fabrikanter, leverandører, engros, tilpasset, fremstillet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like