Pps Cf30 kulfiberfyldt plastmateriale

Farve: efter behov
Certificeringer: ISO, SGS, ROHS, CO, CTI, FTA
Prøve: 3 kg gratis pps cf30
Fabriks levering

Produktdetaljer

pps cf30

Vi kan tilbyde gratis prøve af pa66 gf25 plastmateriale price.png

pps cf30 Beskrivelse


Kontakt frit af:
E-mail: sale4@juliertech.com
Telefon & WhatsApp & Skype: +86 139 5009 5582


Og når først graden af imprægnering ikke er tilstrækkelig, vil grænsefladebindingseffekten af de to blive værre, hvilket vil forårsage visse hulrum, hvilket vil have en negativ indflydelse på bøjningsydelsen. Derudover kan effektiv anvendelse af carbonfibre ikke kun hjælpe pps cf30 med at forbedre mekaniske egenskaber, men har også en vis effekt på dets elektriske ledningsevne.

JULIER fandt, at når carbonfiberindholdet er mellem 15% og 20%, er stigningen i den elektriske ledningsevne af pps cf30-kompositmaterialet mest åbenlyst. Dette skyldes, at når carbonfiberindholdet er lavt, opfører kompositmaterialepladen sig som en isolator. Når carbonfiberindholdet øges, aftager afstanden mellem fibrene, og overlapningskonstruktionen øges gradvist, og den elektriske ledningsevne øges også. Når densiteten når et vist niveau, vil stigningen i konduktivitet være flad.

Elektroniske apparater: pps cf30 kan bruges i elektronikindustrien i 30%, det er velegnet til højtemperaturelektriske komponenter med en omgivelsestemperatur på over 200 ° C; det kan fremstille prikker, elektriske konsoller, starterbatterier og afskærmninger på generatorer og motorer og knive; på fjernsyn kan det bruges til højspændingshuse og stikkontakter, terminaler og terminalplader; inden for elektronikindustrien, fremstilling af transformere, chokespoler og relæskeletter og huse, integrerede kredsløbsselskaber; ved hjælp af højfrekvensydelse, Fremstilling H-klasse viklingsramme og trimmerkondensator.

pps cf30 Produktvisning

pps cf30

Virksomhedsoplysninger

pps cf30 Factory show JULIER.jpg

Testudstyr af pps cf30

pps cf30 Testing equitments JULIER.jpg

Certificering af pps cf30 MoS2

pps cf30 Certificates JULIER

pakningsstrøm

pps cf30 Package process JULIER.jpg

Kundeshow

pps cf30 Exhibition show JULIER.jpg

Personlige tjenester

pps cf30 Personal services JULIER.jpg

Velkommen til engrossalg af høj kvalitet pps CF30 kulfiberfyldt plastmateriale fremstillet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at hente de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: pps CF30 kulfiberfyldt plastmateriale, Kina, fabrik, fabrikanter, leverandører, engros, tilpasset, fremstillet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like