Pps Cf30 Kulfiber

Farve: efter behov
Certificeringer: ISO, SGS, ROHS, CO, CTI, FTA
Prøve: 3 kg fri pps cf30
Fabriksforsyning

Produktdetaljer

pps Kulfiber 30

We can provide free sample of pa66 gf25 plastic material price.png

pps cf30 Beskrivelse


Kontakt frit ved:
E-mail: xm6@juliertech.com
Telefon & WhatsApp & Skype: +86188 5980 59055


Og når graden af imprægnering ikke er nok, vil grænsefladebindingseffekten af de to blive værre, hvilket vil forårsage visse hulrum, hvilket vil påvirke bøjningspræstationen negativt. Desuden kan den effektive brug af kulfibre ikke kun hjælpe pps cf30 forbedre mekaniske egenskaber, men også have en vis effekt på sin elektriske ledningsevne.

JULIER fandt, at når kulfiberindholdet er mellem 15% og 20%, stigningen i den elektriske ledningsevne af pps cf30 kompositmateriale er mest indlysende. Dette skyldes, at når kulfiberindholdet er lavt, opfører kompositmaterialepladen sig som isolator. Når kulfiberindholdet øges, falder afstanden mellem fibrene, og overlapningskonstruktionen stiger gradvist, og den elektriske ledningsevne øges også. Når tætheden når et vist niveau, vil stigningen i ledningsevne være flad.

Elektroniske apparater: pps cf30 kan anvendes i elektronikindustrien for 30%, det er velegnet til høj temperatur elektriske komponenter med en omgivende temperatur på over 200 ° C; det kan fremstille prikker, elektriske beslag, startspoler og skjolde på generatorer og motorer og vinger; på fjernsyn, kan det bruges til højspændingshuse og stikkontakter, terminaler og terminalbrædder; i elektronikindustrien, fremstilling af transformatorer, chokerspoler og relæskeletter og -huse, integrerede kredsløbsbærere ved hjælp af højfrekvent ydeevne, Fremstilling H-klasse snoede ramme og trimmer kondensator.

pps cf30 Produktshow

pps cf30

Virksomhedsoplysninger

pps cf30 Factory show JULIER.jpg

Testudstyr af pps cf30

pps cf30 Testing equitments JULIER.jpg

Certificeringer af pps cf30 MoS2

pps cf30 Certificates JULIER

pakkeflow

 pps cf30 Package process JULIER.jpg

Kunde show

 pps cf30 Exhibition show JULIER.jpg

Personlige tjenester

 pps cf30 Personal services JULIER.jpg

Velkommen til engros den høje kvalitet pps cf30 kulfiber fremstillet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær fri til at få de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: pps cf30 kulfiber, Kina, fabrik, producenter, leverandører, engros, tilpasset, lavet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like