Pps Cf40 Carbon Fiber Pellet

Farve: efter behov
Certificeringer: ISO, SGS, ROHS, CO, CTI, FTA
Prøve: 5 kg gratis pps cf40
Fabriks levering

Produktdetaljer

pps cf40

Vi kan tilbyde gratis prøve af pa66 gf25 plastmateriale price.png

pps cf40 Beskrivelse


Kontakt frit af:
E-mail: sale4@juliertech.com
Telefon & WhatsApp & Skype: +86 139 5009 5582

Anvendelsen af carbonfibre til forbedring af ydeevnen for pps cf40-kompositter skal bestemmes i overensstemmelse med de faktiske anvendelseskrav for pps cf40-kompositterne, og samtidig skal produktionsomkostninger tages med i overvejelsen. På den ene side er kulfiber dyrere, på den anden side er det ikke, at jo mere kulfiber der tilsættes, jo bedre.

I fremstillingsprocessen af carbonfiberforstærket sprøjtestøbning af pps-kompositprodukter fandt JULIER, at carbonfiberindholdet i kompositmaterialet skal holdes inden for en bestemt tærskel for fuldt ud at udøve sin forstærkende virkning. pps cf40 Kunder kan bruge dette som en reference og bestemme det mest passende beløb i henhold til applikationsbehovet.


For det første vil andelen af carbonfiberindhold inden for en bestemt tærskel væsentligt forbedre trækegenskaberne for pps cf40-kompositter. Med stigningen i carbonfiberindhold øges trækegenskaberne af PPS-kompositter. Når carbonfiberindholdet er 20% -25%, kan trækstyrken for PPS-sammensætninger øges med 40% -50%. Når carbonfiberindholdet overstiger 25%, bliver forbedringen i trækegenskaber ubetydelig. Derfor er tærskelværdien for carbonfiberindhold fortrinsvis opretholdt mellem 20% og 25% for PPS-kompositters trækegenskaber.


pps cf40 Produktvisning

pps cf40

Virksomhedsoplysninger

pps cf40 Factory show JULIER.jpg

Testudstyr af pps cf40

pps cf40 Testing equitments JULIER.jpg

Certificering af pps cf40 MoS2

pps cf40 Certificates JULIER

pakningsstrøm

pps cf40 Package process JULIER.jpg

Kundeshow

pps cf40 Exhibition show JULIER.jpg

Personlige tjenester

pps cf40 Personal services JULIER.jpg

Velkommen til engrossalg af høj kvalitet pps CF40 kulfiberpellet fremstillet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at hente de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: pps CF40 kulfiberpiller, Kina, fabrik, fabrikanter, leverandører, engros, tilpasset, fremstillet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like