Pps Gf30 Gb20 krumtapakts positionssensor

Farve: efter behov
Certificeringer: ISO, SGS, ROHS, CO, CTI, FTA
Prøve: 5 kg fri polymer pps
Fabriks levering

Produktdetaljer

pps gf30 gb20 vejakslens positionssensor

We can provide free sample of pa66 gf25 plastic material price.png

polymer ppsBeskrivelse


Kontakt frit af:
E-mail: xm6@juliertech.com
Telefon& WhatsApp& Skype: +86 188 5980 5905

PPS / PTFE-polymer ppsis er et modificeret produkt, der er forstærket ved tilsætning af polyetherimid-mineralfyldning. Ud over sin høje varmemodstand har den også høje mekaniske egenskaber og fremragende dimensionel stabilitet. Egenskaber ved plast er groft opdelt i to typer. Et modificeret polymer-pps-produkt baseret på en tværbundet polymer, som kan opretholde sin høje stivhed og krybe modstand selv i områder med høj temperatur. Den anden er baseret på lineære polymerer og har fremragende duktilitet og sejhed. På grund af den høje renhed af lineære polymerer sammenlignet med tværbundne polymerer har de desuden den fremragende ydelse af lav fugtabsorption under forhold med høj temperatur og fugtighed. Polyphenylensulfid har ovennævnte egenskaber og kan imødekomme de anvendelser, der er vist nedenfor. Formningspolymer-pps-materialet med den krævede ydelse i området kan kaldes en teknikplastik, der er ekstremt let at bruge til designere og støbeforme. PTFE er et materiale, der er resistent over for syrer og alkalier, og som er resistent over for forskellige organiske opløsningsmidler. Uopløselig i alle opløsningsmidler. På samme tid har polytetrafluorethylen egenskaber ved høj temperaturbestandighed, og dens friktionskoefficient er ekstremt lav, så det kan bruges som et smøremiddel, og det er også blevet en ideel belægning til let rengøring af det indre lag af vandrør. Polytetrafluoroethylen er en typisk blød og svag polymer. Den gensidige tyngdekraft mellem materialer og makromolekyler er lille, stivhed, hårdhed og styrke er lille. Under langvarig stress vil det deformeres. PTFE er tilbøjelig til at krybe, når den indlæses. Det er en typisk koldstrømsplast. Krypningen af ​​PTFE varierer med trykspænding, temperatur og krystallinitet. Jo højere temperatur, jo større kryb. Krystalliniteten af ​​PTFE er mellem 55% og 80%, og krybevariablen overstiger ikke 2%. Når krystalliniteten er under 55% og over 80%, øges krybevariablen hurtigt. Det fremragende kendetegn ved PTFE-mekaniske egenskaber er friktion. Faktoren er lille mellem 0,01 og 10,10, den mindste blandt de eksisterende plastmaterialer og endda alle ingeniørmaterialer. Styrken af ​​polymer pps er imidlertid gennemsnitlig, stivheden er god, men kvaliteten er sprød, og det er let at forårsage sprøjt sprækker. Organiske opløsningsmidler, såsom benzin; langvarig brugstemperatur kan nå 260 grader, og den er stabil i luft eller nitrogen ved 400 grader. polymer pps modificeret ved tilsætning af glasfiber eller andre armeringsmaterialer, slagstyrken kan forbedres kraftigt, varmemodstanden og andre mekaniske egenskaber er også blevet forbedret, densiteten er blevet øget til 1,6-1,9, og formkrympningen er reduceret til 0,15 -0.25%. Til produktion af varmebestandige dele, isoleringsdele, kemiske instrumenter, optiske instrumenter og andre dele.

pps gf30 gb20 vejakslens positionssensorProduktvisning

polymer pps

Virksomhedsoplysninger

polymer pps Factory show JULIER.jpg

pps gf30 gb20 vejakslens position sensoTestudstyr

polymer pps Testing equitments JULIER.jpg

Certificeringerpolymer pps Certificates JULIER

pakningsstrøm

polymer pps Package process JULIER.jpg

Kundeshow

polymer pps Exhibition show JULIER.jpg

Personlige tjenester

polymer pps Personal services JULIER.jpg

Velkommen til engrossalg af høj kvalitet pps gf30 gb20 krumtapakkspositionssensor fremstillet i Kina fra vores fabrik. Som en af ​​de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at hente de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: pps gf30 gb20 krumtapakkspositionssensor, Kina, fabrik, fabrikanter, leverandører, engros, tilpasset, fremstillet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like