Pps Gf40 Plastharpikspris

Farve: efter behov
Certificeringer: ISO, SGS, ROHS, CO, CTI, FTA
Prøve: 3 kg gratis pps gf40
Fabriksforsyning
MOQ: 1 ton

Produktdetaljer

pps gf40 plast harpiks pris

1. Elektrisk isolering (især højfrekvensisolering) er fremragende, hvid er hård og sprød, og der er en metallisk lyd på jorden. Lysgennemstrømningen er anden kun til plexiglas, og farvemodstanden er god, og den kemiske stabilitet er god. Den har fremragende flammehæmning og er ubrændbar plast.
2. Stærk styrke, god stivhed, men sprød, let at frembringe spændingspræcision; ikke resistent over for organiske opløsningsmidler som benzen og benzin; langvarig brugstemperatur op til 260 grader, stabilt i 400 grader luft eller nitrogen.
3. Ved at tilføje glasfiber eller andre forstærkende materialer kan slagstyrken forbedres betydeligt, varmebestandigheden og andre mekaniske egenskaber forbedres også, densiteten øges til 1,6-1,9, og formningskrympningen er så lille som 0,15-0,25% . Det er velegnet til fremstilling af varmebestandige dele, isolerende dele, kemiske instrumenter, optiske instrumenter og andre dele.

pps gf40 plast harpiks pris Billede:

4.jpg


pps gf40 plast harpiks pris Egenskaber:

.png

Vores firma:

Xiamen JuyixiangPlastic Co, Ltd, som er et handelssted af fabrikken. Vi kan få materiale direkte fabrik. Og vi har produceret og leveret modificeret teknisk plastmateriale i mere end 10 år.

Vores vigtigste materialer er: PA6,66 / PP / ABS / PC / PBT / PPS / PEI, forstærket med glasfiber / sejhed / flammehæmmende /

UV stabilisator efter behov inklusive pps gf40 plast harpiks pris.

Vi har ISO9001: 2008, SGS, ROHS certifikat, eller firmaets princip er at fastholde høj kvalitet line.We har specialudstyr til inspektion før levering.

Factory show.jpg

Vores test måder:

Testing equitments.jpg

Certificering af pps gf40 plast harpiks pris:

Certificates.png

Pakke:

Pakkeproces.jpg

Vores custormer:

Udstilling show.jpg


Velkommen til engros den høj kvalitet pps gf40 plast harpiks pris lavet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at få de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: pps gf40 plast harpiks pris, Kina, fabrik, producenter, leverandører, engros, tilpasset, lavet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like