PPS GF50 Polyphenylen sulfite Granule

Farve: efter behov
Certificeringer: ISO, SGS, ROHS, CO, CTI, FTA Prøve: 2 kg gratis PPS GF50 Fabriksforsyning MOQ: 1 ton

Produktdetaljer

PPS GF50

Vi kan tilbyde gratis prøve af pa66 gf25 plastmateriale price.png

PPS GF50 Beskrivelse


Kontakt frit af:
E-mail: sale4@juliertech.com
Telefon & WhatsApp & Skype: +86 139 5009 5582

PPS GF50 kinesisk navn er polyfenylensulfid, som har metalegenskaber og har en meget høj hårdhed. Når den falder på jorden, udsender den en metallignende tilstand.
Injektionstemperaturen er mellem 300 og 330 ° C. Bemærk, at støbeformtemperaturen skal være høj, over 120 ° C, og om nødvendigt nær 200 ° C. Derfor skal formtemperaturen tages i betragtning, når formen behandles. De matchende og glidende dele forårsager ikke problemer ved så høje temperaturer, og materialevalg er kritisk.
Stivheden af PPS GF50 er meget høj, og den termiske stabilitet skal være den bedste af al teknikplast. Imidlertid er hårdheden ved PPS GF50 høj, stivheden er god, og de mekaniske egenskaber er ikke høje, især slagfastheten er for sprød, så der tilføjes generelt noget glasfiber for at forbedre PPS GF50 mekaniske egenskaber.
Et andet punkt er mere vigtigt. Den interne belastning af dette materiale er meget høj. Efter injektion vil produktet revne under den naturlige placeringsproces (produktstrukturen har et fantastisk forhold), så det er generelt nødvendigt at stress-behandle PPS GF50-materiale. 2 timers bagning i en ovn ved 80 ° C eller højere, hvis man fjerner indre spænding, kan det effektivt placere produktkrakning.

Er PPS GF50 plast giftig?
Modstanden mod høj temperatur nedbrydes ikke under normale forhold, så den er ikke-giftig, men denne ting er ikke fødevarekvalitet.
Så længe det rent ikke er noget problem, har vi PPS GF50 eksporteret til Japan til bordservice.
PPS-plast og dets produkter er ikke-giftige, når den langvarige brugstemperatur ikke overskrider dens varmeforvrængningstemperatur.

Virksomhedsoplysninger

PPS GF50 Factory show JULIER.jpg

Testudstyr

PPS GF50 Testing equitments JULIER.jpg

Certificeringer

PPS GF50 Certificates JULIER

pakningsstrøm

PPS GF50 Package process JULIER.jpg

Kundeshow

PPS GF50 Exhibition show JULIER.jpg

Personlige tjenester

PPS GF50 Personal services JULIER.jpg

Hot Tags: pps gf50 polyphenylen sulfite granule, Kina, fabrik, fabrikanter, leverandører, engros, tilpasset, fremstillet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like