Pps glasfiber 40% og 25% mineraler

Farve: efter behov
Certificeringer: ISO, SGS, ROHS, CO, CTI, FTA Prøve: 2 kg gratis pps glasfiber Fabriks levering MOQ: 1 ton

Produktdetaljer

pps glasfiber

Vi kan tilbyde gratis prøve af pa66 gf25 plastmateriale price.png

pps glasfiber Beskrivelse


Kontakt frit af:
E-mail: sale4@juliertech.com
Telefon & WhatsApp & Skype: +86 139 5009 5582

pps glasfiber har høj krybe modstand

pps glasfiber MÅLINDUSTRIER:

Maskiningeniør

energi industri

olie- og gasindustri

kemisk teknologi

fly- og rumfarveteknologi

Generel information

pps glasfiber er en højtydende plastforbindelse af DSM Engineering Plastics, der er baseret på pps glasfiber (polyphenylensulfid).

pps glasfiber tilbyder ekstrem god kemisk resistens, dimensionel stabilitet, iboende flammehæmning og høj stivhed.

På grund af dens fremragende egenskaber bidrager pps-glasfiber til en fremragende ydelse i mange forskellige applikationer.

JULIERs højtydende ingeniørplast TORELINA ™ harpiks kan prale med fremragende varmebestandighed, flammehæmning og kemisk resistens, fysisk styrke, og dens fremragende fluiditet fører til enestående dimensionel præcision. Disse egenskaber gør det ideelt til en lang række applikationer: afbrydere, stik og andre elektroniske og elektriske komponenter, vekselstrømsgeneratorer og andre bilkomponenter, og til kontorudstyrskomponenter inklusive chassisdele og hus.

Hoved applikationsfelter:

Elektroteknik, vakuumteknologi, elektronik, mekanik og bilindustri, transport og transportteknologi, pumper og præcisionsmekanik, præcisionsteknik, kemiteknik og konstruktion.

JULIER pps glasfiber er en forstærkning, en halvkrystallinsk polymer, der er udviklet til at udfylde afstanden mellem ydeevne og priser for standard termoplastiske materialer (f.eks. PA, POM, PET) og avanceret plast (f.eks. PBI ®, EXTRA ®, PAI ® , PEEK ®).

JULIER PPS® pps glasfiber viser en fremragende kombination af egenskaber som slidbestandig og dimensionel stabilitet, når de udsættes for kemikalier og miljøer ved høj temperatur.

JULIER PPS® bruges til applikationer, hvor PA ® ®, PET, POM ® og andre plastmaterialer har lavere ydeevne, eller hvor PI ®, PEEK ® og PAI ® ydeevne er alt for høje, og der er behov for at finde en billigere løsning.

Virksomhedsoplysninger

pps glass fiber Factory show JULIER.jpg

Testudstyr

pps glass fiber Testing equitments JULIER.jpg

Certificeringer

pps glass fiber Certificates JULIER

pakningsstrøm

pps glass fiber Package process JULIER.jpg

Kundeshow

pps glass fiber Exhibition show JULIER.jpg

Personlige tjenester

pps glass fiber Personal services JULIER.jpg

Velkommen til engrossalg af høj kvalitet PSP glasfiber 40% og 25% mineraler fremstillet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at hente de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: pps glasfiber 40% og 25% mineraler, Kina, fabrik, fabrikanter, leverandører, engros, tilpasset, fremstillet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like