Tpu Ledende 3-5 granulat Virgin

1. God slidstyrke,2. Fremragende fleksibilitet ved lav temperatur,3. God oliemodstand,4. Høj trækstyrke og forlængelse,5. Høj fleksibilitet,6. Let at absorbere vand,7. Termisk behandling-ekstrudering, blæsestøbning, sprøjtestøbning osv. Let at genbruge og behandle.

Produktdetaljer

Tpu Ledende 3-5 granulat VirginTpu Conductive 3-5 Granules Virgin contact information

Grundlæggende oplysninger omTpu Ledende 3-5 Granulat Virgin:

Det permanente antistatiske middel er ikke afhængigt af miljøets fugtighed og kan anvendes under svære forhold. Påvirker ikke produktets behandlingsydelse og reducerer naturligvis produktets overflademodstand. Det har stabil modstand værdi og god kompatibilitet med TPU granulat jomfru, og kan bruges til ekstrudering eller sprøjtestøbning produkter. Det har fordelene ved god fleksibilitet, god slidstyrke, overlegne fysiske egenskaber, ikke-fading, korrosionsbestandighed, høj styrke, flammehæmmende, osv.;

Produkter er meget udbredt i:

Elektroniske produkter såsom elektronisk tilbehør, tilbehør til elektroniske instrumenter, antistatiske hjul, hjerteslag bælter, osv. Vi kan levere målrettede løsninger i henhold til forskellige krav, og kan give gratis prøver til bekræftelse og prøveversion.

Tpu Conductive 3-5 Granules Virgin photo.jpg

Tpu Ledende 3-5 Granulat Virgin:

Hovedformålet:

1 Plastpiller bruges til mobiltelefon kappe

2 Råvarer bruges til lys guide

3 Rå granulat anvendes til transportbånd

4 Polyster type anvendes til sko materialer

5 Anvendes til rør

6 Termoplastisk polyurethan anvendes til hjul

7 TPU granulat trasparent anvendes til stropper

Produktpakke

JULIER PACKAGE

Certificering

JULIER CERTICICATIONS

image


JULIER CUSTMER SHOWS

Vores fordel ved Julier (Xiamen) Technology Co, Ltd

1. Udvalgte råvarer, sikkerhed og miljøbeskyttelse

High-end materialer og importerede tilsætningsstoffer vælges. Gummimaterialerne er fra kendte indenlandske og udenlandske mærker; alle produkter er produceret i overensstemmelse med nationale standarder, AS568, JIS og andre standarder, og materialer har bestået tredjeparts professionel certificering såsom ROHS, REACH og FDA.

2. Avanceret udstyr og moden teknologi

Vedtage førsteklasses ekstruderingsenhed og højpræcisionsblandingsudstyr virksomheden har en komplet produktionsproces for at sikre 100% produktkvalitetsstabilitet.

Tpu Conductive 3-5 Granules Virgin contact information

Velkommen til engros den høje kvalitet tpu ledende 3-5 granulat jomfru lavet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær fri til at få de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: tpu ledende 3-5 granulat jomfru, Kina, fabrik, producenter, leverandører, engros, tilpasset, lavet i Kina
Undersøgelse

Du kan også lide