Ether Grade TPU Materiale

Farve: efter behov
Certificeringer: ISO, SGS, ROHS, CO, CTI, FTA Prøve: 5kg gratis ether grade tpu materiale Fabriksforsyning MOQ: 1 ton

Produktdetaljer

TPU-materiale af etherkvalitet

Vi kan levere gratis prøve af pa66 gf25 plastmateriale price.png

TPU-materiale af etherkvalitet Beskrivelse

I brugerens daglige liv overgår TPU-chip automatisk brugeren utilsigtet. Når du f.eks. Ser en Blu-ray-film, vil kun de mere professionelle spillere manuelt indstille den hårde afkodning, og de fleste spillere er ligeglade med, om man skal bruge den hårde løsning. .
På nuværende tidspunkt er der brug for eterekvalitets tpu-materialechip for at give strøm til processoren. Så længe indbygget omskifter er tændt eller indstillet i TurboV, vil tpu-materialet i etherkvalitet overklokke processoren, hvilket gør processoren mere kraftfuld, så den kan gennemføres lettere. Afkodning af arbejde. Accelerationen af processoren udføres lydløst, og brugeren ser kun et glat HD-billede, når det bruges, og er ligeglad med, hvad TPU'en gør.
Applikationen af TPU i livet afspejles mere i en sådan subtil forbindelse, idet flaskehalse i processorens ydeevne undgås, og brugerne kan til enhver tid tilpasse systemets ydeevne for at imødekomme brugernes behov.
Efter testning kan tpu-materialet Speed-Up-motor med etherkvalitet med succes forbedre systemets ydeevne med 37%. For almindelige spillere er dette udvalg allerede meget godt.

Anvendelser: ingeniørprodukter, bilindustrien komponenter; brandslange, bløde og hårde kompositprodukter; gearkugle kugle, rulle, kobling, grommet og tætning; kabelbøsning, stofbelægning, drivremme, slange, kabel Ledninger, slangekoblinger, mineskærme, membraner og ekstruderede profiler; tandhjul, goggle rammer, støtfangere, sportsål og hjul, sele skulderstropper, stropper mv.
TPU-materiale af etherkvalitet er fremstillet af MDI indeholdende NCO-funktionel gruppe og POLYOL og 1,4BG indeholdende OH-funktionel gruppe. Det er almindeligt anvendt til injektion og ekstrudering på grund af sin gode elasticitet, gode fysiske egenskaber og fremragende mekanisk styrke. Behandlingsmetoden til kalandering og opløsning i en opløsningsharpiks er et plastmateriale, der ofte anvendes af plastforarbejdningsindustrien, og dets produkter dækker række industrielle applikationer og folks levebrød.
Anvendelsen af termoplastiske PU-elastomerer stiger konstant, hvilket skaber en ny mulighed for plastindustrien til at skabe lavprisindustrier med høj værditilvækst.
På grund af dets overlegne præstations- og miljøbeskyttelseskoncept bliver det stadig mere populært. TPU-materiale af etherkvalitet kan være en erstatning for PVC. Men fordelene ved det er PVC langt bagud. TPU har ikke kun fremragende højspænding, høj trækstyrke, sejhed og aldringsbestandighed, men er også et modent miljøvenligt materiale.

TPU materialemateriale af etherkvalitet

ether grade tpu material picture

TPU-materialeegenskaber af etherkvalitet

ether grade tpu material properties

Virksomhedsoplysninger

ether grade tpu material Factory show.jpg

Testudstyr

ether grade tpu material Testing equitments.jpg

Certificeringer

ether grade tpu material Certificates

pakningstrøm

ether grade tpu material Package process.jpg

Kunde show

ether grade tpu material Exhibition show.jpg

Personlige tjenester

Personlige services.jpg

Velkommen til engros den høj kvalitet ether grade tpu materiale fremstillet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at få de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: ether grade tpu materiale, Kina, fabrik, producenter, leverandører, engros, skræddersyet, lavet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like