Hardhed tilpasset tpu til telefonomslag

Farve: efter behov
Certificeringer: ISO, SGS, ROHS, CO, CTI, FTA prøve: 5 kg gratis tilpasset tpu MOQ: 1 ton

Produktdetaljer

tilpasset tpu

Vi kan tilbyde gratis prøve af pa66 gf25 plastmateriale price.png

1. Kan være jomfru og genanvendt tilpasset tpu
2. Producentforsyning
3. Hurtig levering (10 dage til en komplet 20'-container)
4. Gratis prøve til test
5. Forstærket, tilpasset service til at imødekomme forskellige krav fra vores kunder

På dette tidspunkt er der brug for tilpasset tpu-chip for at give lidt strøm til processoren. Så længe ombordkontakten er tændt eller indstillet i TurboV, vil den tilpassede tpu overklokke processoren, hvilket gør processoren mere effektiv, så den lettere kan udføres. Afkodningsarbejde. Processorens acceleration udføres lydløst, og brugeren ser kun et glat HD-billede, når det bruges, og er ligeglad med, hvad the-TPU gør.

God behandlingsydelse: TPU kan behandles ved almindelige termoplastiske behandlingsmetoder, såsom sprøjtestøbning, ekstrudering, kalandering og lignende. På samme tid kan TPU behandles sammen med visse polymermaterialer for at opnå polymerlegeringer med komplementære egenskaber.

Primært opdelt i polyestertype og polyethertype, har tpu-harpiks et bredt hårdhedsområde (60HA-85HD), slidstyrke, oliebestandighed, gennemsigtighed, god elasticitet og bruges meget i daglige nødvendigheder, sportsudstyr, legetøj, dekorative materialer osv. Brændende tpu-harpiks kan også erstatte blød PVC for at imødekomme miljøkravene i flere og flere felter.

tilpasset tpu-show

customized tpu picture

tilpassede tpu-egenskaber

customized tpu properties

Virksomhedsoplysninger

customized tpu Factory show.jpg

Testudstyr

customized tpu Testing equitments.jpg

Certificeringer

customized tpu Certificates

pakningsstrøm

customized tpu Package process.jpg

Kundeshow

customized tpu Exhibition show.jpg

Personlige tjenester

Personal services.jpg

Velkommen til engros den høje kvalitet hårdstyretilpasset tpu til telefonomslag lavet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at hente de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: hårdhed tilpasset tpu til telefonomslag, Kina, fabrik, fabrikanter, leverandører, engros, tilpasset, fremstillet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like