Genbrugt TPU Pellets Polyester Baseret

Farve: efter behov
Certificeringer: ISO, SGS, ROHS, CO, CTI, FTA Prøve: 5 kg gratis genanvendt tpu pellets Fabriksforsyning MOQ: 1 ton

Produktdetaljer

genbrugte tpu pellets

Vi kan levere gratis prøve af pa66 gf25 plastmateriale price.png

genbrugt tpu pellets Beskrivelse

blandingen blev opvarmet (50 ° C) om få sekunder, syrnet med 1 mol / l saltsyre, og en dråbe 3% vandig opløsning af jernchlorid blev tilsat. Polyestergenvundne tpu-pellets viste straks en karakteristisk lilla farve, som blev fremstillet ud fra ricinusolie eller dimeriseret fedtsyre. polyester er brun eller lilla-brun, det udvikler ikke farve. identifikationsmetode tilhører kemisk identifikationsmetode, og densitetsidentifikationsmetode tilhører fysisk identifikationsmetode og har mere troværdighed end det og kan også vedtages. Men fordi operationer involverer mange kemiske reagenser, skal trin og eksperimentelle procedurer strengt kontrolleres, og eksperiment er kompliceret. Derfor er det nødvendigt at udføre professionelt personale på dette område. Det er mere krævende for den generelle operatør s.
Bland ikke estere med andre, hvis gruppe i polyer-recirkulerede tpu-pellets er forskellig fra estergruppen i genanvendte tpu-pellets, og molekylstrukturen er forskellig, så at gruppen generelt har dårlig kompatibilitet i esterbaseret harpiks, så to blandes. re er et stratifikationsfænomen, og re er et nært forhold til den intermolekylære kraft af båndet.

Desuden er krystalliniteten af polyester generelt meget stærkere end polyerens, så kompatibilitet er også dårlig. Men ikke alle er som sådan.

Fordi krystalliniteten af PTMG (polytetrahydrofuran) ligner den.

Selv om det kan blandes og forarbejdes sammen, vil de fysiske egenskaber af de forarbejdede produkter blive reduceret betydeligt.

genbrugt tpu pellets show

recycled tpu pellets

genanvendte tpu pellets egenskaber

recycled tpu pellets

Virksomhedsoplysninger

Factory show.jpg

Testudstyr

Testing equitments.jpg

Certificeringer

certifikater

pakningstrøm

Pakkeproces.jpg

Kunde show

Udstilling show.jpg

Personlige tjenester

Personlige services.jpg

Kontakt Infomation:
Hetty He

Email: hetty @) juliertech.com
Mobile & WhatsApp & Skype: +86 139 5009 5582

Velkommen til engros den højkvalitets recycled tpu pellets polyester baseret lavet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at få de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: genbrugt tpu pellets polyester baseret, Kina, fabrik, producenter, leverandører, engros, skræddersyet, lavet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like