TPU Producenter Tpu 3d-udskrivning Polyester Tpu


Farve: efter behov
Certificeringer: ISO, SGS, ROHS, CO, CTI, FTA
Prøve: 5 kg gratis tpu-råvarer
Fabriksforsyning MOQ: 1 ton

Produktdetaljer

TPU fabrikanter tpu 3d-trykning polyester tpu

We can provide free sample of pa66 gf25 plastic material price.png

Beskrivelse

De vigtigste egenskaber ved TPU:


Bredt hårdhedsområde: Ved at ændre forholdet mellem hver reaktionskomponent i TPU kan der opnås produkter med forskellig hårdhed, og når hårdheden øges, opretholder produkterne stadig god elasticitet og slidstyrke.


Høj mekanisk styrke: TPU-produkter har enestående bæreevne, slagfasthed og stødabsorberende ydelse.


Fremragende koldmodstand: TPU's glasovergangstemperatur er relativt lav, og den opretholder stadig god elasticitet, fleksibilitet og andre fysiske egenskaber ved minus 35 grader.


God forarbejdningsydelse: TPU kan behandles ved hjælp af almindelige behandlingsmetoder for termoplastisk materiale, såsom sprøjtestøbning, ekstrudering, kalandering og så videre. På samme tid kan TPU og visse polymermaterialer behandles sammen for at opnå polymerlegeringer med komplementære egenskaber.

egenskab


1. Slidstyrke


Når materialet ofte udsættes for mekaniske effekter som friktion, skrabning, slibning og frustration under brug, vil det medføre, at overfladen gradvis slides, så valget af materialebærbarhed er meget vigtigt. TPU-plastmaterialer har fremragende slidbestandighed, mere end fem gange slidstyrken af ​​naturgummi, og er et af de valgte materialer til slidbestandige produkter.


2. Trækegenskaber


Trækstyrken er så høj som 70MPa, og brudforlængelsen kan være så høj som 1000%.


3. Rivningsevne


Når elastomeren påføres, forstørres revnen på grund af ekspansionen af ​​riven. Rivestyrken er materialets evne til at modstå riveeffekten. Generelt set har TPU en højere rivemodstand. Sammenligningen af ​​gummi og plast er meget fremragende.


4. Bøjningsydelse


Mange plastmaterialer er tilbøjelige til brud under gentagen periodisk stress. TPU-produkter kan opretholde fremragende bøjningsmodstand under forskellige miljøer, hvilket er et af de bedste valg blandt polymermaterialer.


5. Hydrolysemodstand


Vandbestandigheden af ​​TPU er god under uklarhed, og ingen åbenbar hydrolyse vil forekomme inden for 1 til 2 år, især polyether-serien. Polyester serien nedsænkes i 50 ℃ vand i et halvt år eller 70 ℃ i 3 uger eller 100 ℃ i 3 ~ 4 dage, det vil blive fuldstændigt dekomponeret. Dette er en af ​​grundene til, at TPU er egnet som et miljøvenligt materiale, som kræver hyppig kontakt med vand. Det anbefales at bruge polyether-serier.


6. Modstand mod høj temperatur og oxidationsmodstand


Generelle plastmaterialer er lette at oxidere under miljøet på 70 ℃ i lang tid, og TPU har god anti-oxidationsevne; Generelt kan TPUs temperaturmodstand nå 120 ℃.


7. Oliebestandighed og kemisk resistens


TPU er et meget polært polymermateriale med lidt affinitet for ikke-polær mineralolie. Det er næsten i fyringsolie (såsom petroleum, benzin) og mekanisk olie (såsom hydraulikolie, motorolie, smøreolie osv.) Det er ikke eroderet; blandt dem har polyester-serien bedre oliebestandighed; TPU-folien og folien har lidt ændring i fedtvolumen, og trækstyrken er endnu højere end den oprindelige oprindelige værdi; Hvis mineralolien indeholder en lille mængde fugt, vil det påvirke filmens fysiske egenskaber i varierende grad.


8. Ydelse ved lav temperatur


TPU har meget god modstand mod lav temperatur, kan normalt nå -50 ℃, kan erstatte den generelle PVC kan ikke anvendes i forskellige felter på grund af lav temperaturforbrydning og er især velegnet til brug i kolde zonerelaterede produkter.


9. Lufttæthed


TPU er meget let at svejse ved højfrekvens eller varmpresning, så det bruges vidt i oppustelige produkter. Gasskoefficient henviser til den hastighed, hvormed en gas trænger ind i et specificeret område af en prøve ved en bestemt temperatur og tryk, og permeabiliteten af ​​det samme materiale for forskellige gasser undertiden varierer meget. Generelt har produkter i polyester-serien bedre lufttæthed end polyether-serien.


10. Biomedicinsk præstation


TPU har fremragende biokompatibilitet, ikke-toksicitet, ingen allergisk reaktivitet, ingen lokal irritation og ingen pyrogen, så det er vidt brugt i medicinske, sundhedsmæssige og andre relaterede produkter og sportsudstyr, beskyttelsesudstyr.


at vise

tpu food grade

ejendomme

tpu food grade

Virksomhedsoplysninger

Factory show.jpg

Testudstyr

Testing equitments.jpg

Certificeringer

Certificates

pakningsstrøm

Package process.jpg

Kundeshow

Exhibition show.jpg

Personlige tjenester

Personal services.jpg

Phoebe

mail: xm6@juliertech.com

Skype& whatsApp& wechat& Tel& facebook: +8618859805905


Velkommen til engrossalg af tpu-producenter af høj kvalitet tpu 3d-trykning polyester tpu fremstillet i Kina fra vores fabrik. Som en af ​​de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at hente de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: tpu-producenter tpu 3d-udskrivning polyester tpu, Kina, fabrik, fabrikanter, leverandører, engros, tilpasset, fremstillet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like